mbost 13 #1 Публикувано 4 Октомври, 2019 Здравейте, Само да споделя за информация, че Хонда чрез Бултрако АД и сервиза във Варна ми смениха нагнетателите на въздушните възглавници. Първо получих писмо , че тази е акция е глобална в света и чрез записване , безплатно се извършва тази сервизна дейност. Цитат от писмото: " Поради грешка в процеса на производствения контрол е възможно нагнетателят на въздушната възглавница при задействане да създаде налягане , по-високо от необходимото. В следствие на това съществува минимален риск за разпръскване на метални частички в купето, които биха могли да наранят шофьора или пътниците". Заявката и изпълнението бе в рамките на един месец , за което съм благодарен на всички по веригата. Всички заинтересовани могат да се допитат до сервизитена Хонда по места, а може и много да са го направили вече. успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #2 Отговорено 4 Октомври, 2019 Добре ли беше свършена работата, колега? В смисъл разглобяване, следи по колата и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #3 Отговорено 4 Октомври, 2019 Преди 2 години питах Бултрако Пловдив за моята кола и ми казаха че нямало акция за смяна .Другата седмица ще ги навестя да питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 5 Октомври, 2019 На мен също ми казаха, че нямало за Сивик 8-ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 774 #5 Отговорено 5 Октомври, 2019 (Редактирано) https://owners.honda.com/service-maintenance/recalls Tука има ли я европейската 8-а серия, че не съм много наясно с означенията, от select vehicle. Аз изпратих запитване до Бултрако, имат форма с въвеждане на ВИН, ще видим какво ще кажат. Редактирано 5 Октомври, 2019 от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #6 Отговорено 9 Октомври, 2019 Ходих да проверя в Бултрако и моята кола я няма в нито една сервизна акция до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 11 Октомври, 2019 Най-вероятно е за тези, които не са EU производство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове