diezz 130 #1 Публикувано 29 Септември, 2019 Колеги здравейте, До сега не ми е направило впечатление, но днес ми направи, в момента, в който пръскам с пръскалките на предният прозорец, чистачките не се включват сами за 2-3 оборота. Интересното, е, че нямам спомен дали преди се включваха, но все си мисля че правеха по два три оборота в момента на пръскане на прозореца. Въпросът ми е дали при пръскане се включват сами чистачките или не, и ако се включват някой сблъсквал ли се е с този проблем. Чистачките иначе си работят нормално на всички положения на лоста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #2 Отговорено 29 Септември, 2019 При пръскане на стъклото се включват, мисля за два оборота. Щом всичко друго работи, проблема трябва да е в лостчето за чистачките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #3 Отговорено 29 Септември, 2019 Ако проблемът е в лоста на чистачките не би ли трябвало и да не пръска си мисля? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 29 Септември, 2019 Колко време задържаш лоста? Чистачките не тръгват веднага с дърпането на лоста. Първо пръска вода и след поне 1-2 секунди тръгват и чистачките. Ако само "чукнеш" лоста, дори и няколко пъти, няма да тръгнат. Трябва да задържиш. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #5 Отговорено 29 Септември, 2019 (Редактирано) 24 minutes ago, Krasi-mir said: Колко време задържаш лоста? Чистачките не тръгват веднага с дърпането на лоста. Първо пръска вода и след поне 1-2 секунди тръгват и чистачките. Ако само "чукнеш" лоста, дори и няколко пъти, няма да тръгнат. Трябва да задържиш. Точно това се оказа, туко що слезнах да проверя, благодаря, просто не се бях сетил да го задържа! Интересното е, че до сега на предните ми коли с пръскането и чистачките на момента се задействат. Тука определно има закъснение 2-3 секунди, като преди да се включат релето изцъква. Аз по принцип не ги задържам продължително да пръскат, тъй като пасажерската пръскалка ми бие една идея по-нагоре и с леки натискания на лоста пръска точно на прозореца Редактирано 29 Септември, 2019 от diezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #6 Отговорено 29 Септември, 2019 Пасажерската пръскалка можеш с една игла да я регулира къде да пръска. Имай в предвид, че на магистрално каране струята отива по надолу. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове