sttekata 167 #1 Публикувано 25 Септември, 2019 Здравейте, Започна да ми се бели кожата от маншона на скоростния лост и реших да си търся нов. Съвсем случайно попаднах на тази фирма, която предлага от ест. кожа и от изкуствена кожа. Споделям го ако някой прецени , че има нужда (това не е реклама!): https://avtokomfort.com/собствено-производство-на-автоаксесоари-от-текстилни-материали/маншони-за-скоростен-лост-и-ръчна-спирачка/стан/мерцедес-е-класа-автоматик-2003-2009-г-c-код-ак-55151221210059151223164342 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 25 Септември, 2019 То без пари направо. Би ли споделил и как става смяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 25 Септември, 2019 Лайсната е на шипки сваля се и там се подгъва маншона (езичетата на маншона) и после се щраква - има в нета клипчеата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #4 Отговорено 25 Септември, 2019 Аз съм с такъв,пасва без проблем и кожата наистина си е естествена.Трябва да се внимава при монтажа,има две по-широки крайчета да са на местата ти понеже си има кройка и може да стои криво ако се обърка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #5 Отговорено 25 Септември, 2019 От почти година съм точно с тази,не е мръднала.Малко по-тънка е и по-мека от оригиналната но се свиква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #6 Отговорено 28 Септември, 2019 Здравейте, аз избрах изкуствена кожа, защото е по-гъвкава/мека. Топката се сваля като се хваща основата (лъскавата) и се развива топката. После се сваля модула на климатроник, после се сваля сивата основа на лоста с маншона. Време 30мин. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове