civic1.5 0 #1 Публикувано 21 Септември, 2019 (Редактирано) Здравейте, имам странен проблем, някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Търсих подобна тема но не открих, запалва нормално, работи нормално, но на магистрала при ускорение над 160 светва чека и огасва двигателя, при повторно стартиране на двигателя всичко е наред, и отново при ускорение го прави, това е и на газ и на бензин. Редактирано 21 Септември, 2019 от civic1.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 21 Септември, 2019 Освен да я закараш на читав майстор да я закачи на диагностика. Смятам знаеш кой е той от твоя град. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 21 Септември, 2019 Сопред мен , са ти махнали другият двигател който е отговорен за движение над 160 км. Основният се самоизключва и след като го няма другият , съответно греда. Майтапа на страна. Има едни устройства които се закачат към едни кабели с букси към колата . И там някакви работи се правили с едно устройство , което показвало някакви работи на едно екранче. По кратко , диагностика. Щом е светнал чека, има записана грешка която трябва да се прочете. От някого. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 25 Септември, 2019 Малко тъп въпрос, но защо би искал да караш с това нестабилно кубче с над 160 ? Аз не го правя често, защото точно към 160км/ч е на високи обороти и си апва масълце бонус 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic1.5 0 #5 Отговорено 6 Октомври, 2019 То е моментно, само при изпреварване, когато най ти трябва, вече съм в Русе и утре работен ден звънкам на Маркони да я закача. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове