ogibo 3 #1 Публикувано 12 Септември, 2019 Проблема е че ако не карам автомобилът 2-3 дни губи автоматичното свързване с телефона. Открива телефона и се опитва да се свържи, но изисква парола. Въвеждам същата парола с която съм свързвал преди това телефонът, но нещо не я харесва. Сега се чудя проблема в телефона ли е или колата. Телефона няма проблем когато се свързва с други хенсфрита. И още един въпрос. Оригиналното радио без навигация с как се свързва към захранването и тон колоните? По евро стандарта ли е, и ако не, има ли преходници към него? Идеята ми е да свържа един парот който събира прах в къщи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 27 Октомври, 2019 Колега, имам преходна букса за аудио от хонда букса към евро такава, но е за 7ма генерация. Не знам дали твоята е същата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #3 Отговорено 27 Октомври, 2019 Предполагам че ще е същата, но за сега нещата се стабилизираха. Надявам се да не е временно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chus 13 #4 Отговорено 14 Ноември, 2019 При мен е точно както си го описал. Понякога работи един месец, друг път един ден и пак гласовата процедура наново. Когато работи, работи перфектно, но...Засега съм набедил телефона ама не е сигурно(cat s60 с андроид 6). Ти с какъв телефон си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #5 Отговорено 17 Ноември, 2019 Сони Експерия зет 5 компакт. Никога не е имало проблеми с други хенсфрита, и за това предполагам че проблема не е в телефона. От последното ми писане в темата не е имало проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове