Milareva 0 #1 Публикувано 3 Септември, 2019 (Редактирано) Здравейте Имам нужда от помощ! Преди няколко дни ми монтираха мултимедия + навигация. От тогава насам имам проблем с климатроника. При включването му перката не се вклучва, започва да пуши и колата издава странен звук. Какъв може да е проблема - изгорял бушон, копмресор... и поставянето на мултимедията ли е отключило проблема? Питам защото момчето което я монтира ми каза, че на 100 % не е от мултимедията. Моля ви помагайте! Колата ми е Хонда Акорд 2.2 , 2006г., дизел. Редактирано 3 Септември, 2019 от Milareva Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 3 Септември, 2019 Ако климатика се управлява от мултимедията 100% е отнея. На бензин и на дизел управлението на климатика е различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #3 Отговорено 3 Септември, 2019 (Редактирано) Моята е дизел. А какво мога да очаквам като крайна диагноза и как мога да си реша проблема (да остана със новата навигация или да си сложа пак старата) Редактирано 3 Септември, 2019 от Milareva Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 3 Септември, 2019 Ако е китайска мултимедия която е само за Акорд 7, няма работещ вариант за дизелов модел. Или връщаш старото радио или си търсиш орегинална мултимедия от Акорд (ДИЗЕЛ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #5 Отговорено 3 Септември, 2019 Качвам снимки на старата и новата навигация за да е по ясно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #6 Отговорено 3 Септември, 2019 (Редактирано) това е модела и незнам дали е китайска (моя грешка): Редактирано 3 Септември, 2019 от Milareva Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #7 Отговорено 3 Септември, 2019 До колкото знам, няма мултимедия, която да управлява климатика на дизелов акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #8 Отговорено 3 Септември, 2019 Точно за това говорех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #9 Отговорено 3 Септември, 2019 (Редактирано) Много Ви благодаря за разяснението и ще се радвам ако някой е минал през това да сподели какво да правя от тук нататък. Утре имам записан час в сервиз и след това ще пиша какво са ми казали Редактирано 3 Септември, 2019 от Milareva Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #10 Отговорено 3 Септември, 2019 Колегата @mccoy Ви каза единственото решение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #11 Отговорено 3 Септември, 2019 Единствения начин е да я махнеш ,и да сложиш оригиналната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #12 Отговорено 3 Септември, 2019 Да това смятам да направя и се радвам, че съм я запазила. А някой има ли схемата за свъзрване? Гледах я някъде из форума, но нещо немога да я намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #13 Отговорено 5 Септември, 2019 Върни си оригиналната навигация, преди да се е прецакал компресора на климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milareva 0 #14 Отговорено 5 Септември, 2019 Вчера бях на сервиз. Казаха ми, че няма поражения и си върнах старата оригинална навигация. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolai 9 #15 Отговорено 19 Септември, 2020 Здравейте виждам че е малко стара темата, но все пак да попитам и аз. Един предлага в Разград навигация китайска за дизел и се кълне че е оправил проблема с перката на климатроника. Някой има ли опит и наблюдение с него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hovoo 1 #16 Отговорено 20 Септември, 2020 Монтирах и аз подобна мултимедия, работеше климатроника без проблеми....ама за кратко, няколко дена. После се прецака както го описа, странен звук и изпуши, отидох до един сервиз тук във Варна и ми обясниха, че има някакъв “умен датчик” който не сработва от тази мултимедия и има байпас клапан през който изхвърля фреон, което е и добре, защото иначе компресора ще се прецака. Върнах оригиналната навигация, напълниха ми фреона и всичко е тип топ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове