trufel 0 #1 Публикувано 31 Август, 2019 Здравейте, Вчера за сефте след изкачване на Предел и маалко след Разлог в движение започна да мига равномерно лампата D на таблото. Колата е автоматик. Нищо не се усеща. Спрях колата за минута но съвсем скоро след това пак започна да мига. А бях сам в колата без багаж и напълно нормално каране, без гонене и тн. Сутринта проверих маслото (на студен двигател ама още не съм я запалил) и е съвсем малко под долната черта на hot. Нямам предства кога е сменяно маслото, последните 3к км не е Но предстои смяна октомври. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #2 Отговорено 31 Август, 2019 Здравей колега Преди да смениш маслото направи диагностика....D мига когато е записана някаква грешка...каква е колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #3 Отговорено 31 Август, 2019 (Редактирано) Ето тема с подобен проблем и е казано за маслато Редактирано 31 Август, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #4 Отговорено 31 Август, 2019 (Редактирано) Ето и страница от сервизното ръководство Ако наистина е под долната черта не чакай октомври да не стане по-зле,според мен трябва да го смениш веднага или долееш. Редактирано 31 Август, 2019 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 31 Август, 2019 Но първо да го измери както е описано в ръководството, а не на студен двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #6 Отговорено 15 Октомври, 2019 Оставих я на Бранко да слага газ, видя една грешка - нещо с датчика на маслото. Вероятно ще го смени и ще видим дали ще се оправи. Интересно от месец и половина обаче не е мигала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thunderRS 2 #7 Отговорено 2 Декември, 2019 На 31.08.2019 г. at 17:02, CARPERA написа: Ето и страница от сервизното ръководство Ако наистина е под долната черта не чакай октомври да не стане по-зле,според мен трябва да го смениш веднага или долееш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thunderRS 2 #8 Отговорено 2 Декември, 2019 Току-що, thunderRS написа: Колега, ръководството което си цитирал, от къде мога да си го изтегля или получа. Имам и други въпроси относно колата а това ръководатво изглежда супер. Предварирелно благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cstms 3 #9 Отговорено 2 Декември, 2019 Преди 4 часа, thunderRS написа: Колега, ръководството което си цитирал, от къде мога да си го изтегля или получа. Имам и други въпроси относно колата а това ръководатво изглежда супер. Колега, във врората тема от настоящия раздел за Црв-3 са ръководствата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #10 Отговорено 4 Декември, 2019 Измерих маслото както е по книжка и е между мин и макс. От както Бранко изчисти грешката е ок. за сега поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #11 Отговорено 4 Декември, 2019 (Редактирано) Какво точно караш колата ти от профила или ???? За какво беше при Бранко колата и какво е правено там. Сменяно ли е маслото в автомата и с какво като марка. Видя ли цвета ако си го сменял. Редактирано 4 Декември, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #12 Отговорено 6 Декември, 2019 Да, колата от профила - ЦРВ 2007, 2.0 бензин. Бранко слага ГИ , смена предни дискове и накладки, реглаж клапани ... Маслото не е сменяно, било ок. Аз не съм го видял. Нямам представа каква е марката. А освен мигането на лампата не съм усетил нищо - придърпване или трудно рпевключване или ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове