Jump to content

thunderRS

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно thunderRS

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Skype
    no skype

Последни посетители

447 профилни разглеждания
  1. Здравей, искам да поръчам: Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 1x4L Стойност на поръчката: 60,96*1.9775 = 120,60лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер*
  2. Здравейте, искам да поръчам следното: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.htm Масло ATF DW-1 2×4L Стойност на поръчката: (2*54,56*1.9775 =216 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД до 25.08.21г Начин на получаване: - чрез куриер*
  3. Здравейте, за да не отварям друга подобна тема ще попитам тук. След регулиране на преден и заден мост на Акорд 7, ми казаха че сходимостта е наред но лявата предна гума е отворена малко. При този модел това не се регулирало. Та въпроса ми е как да се коригира този ъгъл? Дали се дължи на нещо разбито или се е получило от стар удър. По тази причина колата дърпа леко надясно.
  4. Това на са датчици, а обикновени потенциометри с рамо. Провери дали след ремонта са закачили рамото към окачването на автомобила. В момента е в крайно долно положение.
  5. Колега, ръководството което си цитирал, от къде мога да си го изтегля или получа. Имам и други въпроси относно колата а това ръководатво изглежда супер. Предварирелно благодаря!
  6. Относно плащането, не сте ли мислили за плащане през Phyre. Става бързо и сигурно.
  7. Привет! Линк: https://www.ato24.de/de/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 1x4 L Стойност на поръчката: 54,56*1,9675 = 107,35 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез Куриер - Изпращам на лично съобщение данните за доставка.
  8. Здравейте, продължавам да търся проблема. Забелязвам, че вечер таблото с уредите ту е по - тъмно, ту е по - ярко. Сменя се самостоятелно без причина. А бутоните на средната конзола понякога светват, но не рязко, а плавно се увеличават и след минута плавно загасват, което ме навежда на мисълта, че се управляват от някакъв електронен блок. Ако някой има някаква идея, моля за помощ!
  9. Благодаря за отговора, но при мен всички диоди са изправни и когато се включат, светят нормално. Проблема ми е, че по някаква причина не светват винаги, а когато си пожелаят. Предпазителите са здрави, затова предполагам, че е някакъв датчик.
  10. Здравейте, Имам проблем с осветлението на бутоните за климатроника под дисплея на радиото. Дисплеят свети, но всички бутони не светват, даже и нощем. В много редки случаи се включват - не мога да определя дали от някоя дупка или по друга причина. Въпроса ми е дали тия бутони са свързани към датчика, който променя яркостта на таблото с уредите или е просто някаква лоша връзка. И този датчик, горе при датчика за дъжд ли е или е топчето отпред на таблото до предното стъкло. Ако някой се е сблъсквал с този проблем моля да пише!
×
×
  • Създай нов...