smirky 44 #1 Публикувано 24 Август, 2019 (Редактирано) Здравейте, колеги. Преди седмица бях на сервиз с цел да сменям дискове и накладки, но и със забележката, че леко дрънчи нещо на моменти отдолу. Оказа се, че не си въобразявам, а именно това е била съответната кутия на катализатора или по-точно ръждиви откъснати парченца от нея: От сервиза ми казаха, че не е важна при дизеловия вариант, но е хубаво все пак да я имам. Съответно аз бих желал да имам, но проблема ми е в това да намеря и закупя правилната. Евентуално ако някой може да провери и сподели какъв е парт номера на тази кутия или ако знае от къде мога да си закупя такава нова или в добро (неръждиво) състояние. Редактирано 24 Август, 2019 от smirky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2 Отговорено 24 Август, 2019 Виж тука за парт. номера: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3157&nplgrp=3&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=2.2 EXECUTIVE&nplblk=B__0202 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 24 Август, 2019 Нови никак не са евтини, за жалост, а и доста гният явно защото автоморгите, в които съм звънял, казват, че имат само изгнили. Моята също беше зле и я свалих с идеята да я сменям. Колега от форума ми подари негова стара, в прилично състояние, но от дизел, а моята е бензин. Явно са различни и не е съвсем заменяема. Мисля дали ще я ползвам така и ако се откажа, ще ти я предам на теб Следващата седмица съм почивка, но ще пиша по-следващата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #4 Отговорено 7 Септември, 2019 Колега реши ли дали ще задържиш кутията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 7 Септември, 2019 Малко бавно се движат нещата, че бях зает тези дни. Искам да говоря с някой сервиз за ауспуси, да питам дали може да се направи нещо със старите ми ламарини. Ако е вариант, ти предавам дизеловата :) Ще опитам да го свърша максимално скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 12 Септември, 2019 @smirky, оправих нещата със старата кутия. Дизеловата е твоя, само да се разберем как да се видим или да ти я пратя. От София съм. Пиши на лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #7 Отговорено 18 Септември, 2019 Как оправи нещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 18 Септември, 2019 Взех си старите ламарини и отидох при майстор на ауспуси. С малко импровизации и заварки ги сложи обратно без тракане. Доволен съм, а и човека поиска само 10лв за 15те минути работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове