flerfler 6 #1 Публикувано 17 Август, 2019 Здравейте поздрав към знаещите.С риск да разгневя модераторите не успях с търсачката да намеря кой знае какво инфо. Карам на газ хубавицата F20B6 препоръчайте свещи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #2 Отговорено 17 Август, 2019 Denso Iridium IK20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 17 Август, 2019 Преди 2 часа, _pileto_ написа: Denso Iridium IK20 Защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #4 Отговорено 18 Август, 2019 Защото съм минал с такива свещи стотици хиляди км със същия мотор. Повечето на газ. Това е лична препоръка на база опит. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 18 Август, 2019 Моето скромно мнение: каквото ти пише в ръководството. Ако не се изискват иридиеви, няма много смисъл. А пък относно свещи специално за газ, имаше дълга дискусия във форума… За мен не променя избора и най-добре с оригиналните. Най-много да доближа разстоянието между електродите по-близо до долната граница на дадения толеранс. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #6 Отговорено 19 Август, 2019 (Редактирано) Разликата между иридиевите и обикновените в пъти по големия пробег в полза на иридиевите. Карам с иридиеви ,купих я с NGK иридиеви 60 хил аз им навъртях,сега съм с Denso иридиеви купих ги защото бяха на промоция половин цена, NGKто имаха още доста хляб в тях . Редактирано 19 Август, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 20 Август, 2019 (Редактирано) Да допълня към предния си пост относно свещите за газ: говорих си с познат, който има сервиз и поставя газови уредби. Знам, че има доста методологичен подход и му имам доверие. Каза, че е правил експерименти с намаляване на gap-а на свещите и при работа на газ не е видял нищо положително от това, та дори и до 8% спад на мощността в най-лошия случай. Каза, че според него, и според експеримента му, заводските свещи (разстояние и топлинно число) са оптимални и за работа с газ. Редактирано 20 Август, 2019 от dindin 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове