Николай Георгиев 0 #1 Публикувано 12 Август, 2019 Здравейте, някой сменял ли е тонколоните на сивик 8 генерация 4 врати хечбек? Колко см е диаметъра на тонколоната? Трябва ли нещо да се преправя или да се слага нещо допълнително към новите тонколони? И какви тонколони да взема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 12 Август, 2019 Трябва да , преходни пласмасови фланци . 165.5 или 3 мисля че трябва да е размера като при другите модели Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #3 Отговорено 18 Април, 2021 За да не отварям нова тема, ще питам тук. Предна дясна колона вече яко бръжди. Явно ще се сменя. Вариант 1: Да потърся оригинална, която ще е на има-няма 15 години... По-лесният и евтин вариант, стига колоната да работи, но има и немалка вероятност и тя да се прецака след някой и друг месец. Вариант 2: Нови с адпатери, както и натъкмяването на буксата и кабелите. Ако сменя само едната дали ще има някаква разлика с оригиналната или по-добре да сменя и двете? Какви са характеристиките на оригиналните колони? Нови колони с какви характеристики за W и честота да гледам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #4 Отговорено 19 Април, 2021 Зависи, какво качество искаш. Смяната на старо неработещо със старо (евентуално работещо), мисля че е безмисленна, но може да намериш нещо тук: Аз лично предпочетох нови, не са кой знае какво, но вършат работа (PIONEER TS-G170C и PIONEER TS-G1310F ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове