ernesto_star 0 #1 Публикувано 22 Юли, 2019 Колеги имам теч от кормилната рейка Хонда Сивик 6 поколение 2000 година за две години съм долял около 2 литра дали ще изкара още или да я рециклирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 22 Юли, 2019 Решението си е само твое, или доливаш, или ремонтираш. Ще кара още така, но си прецени дали не ти цапа много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 24 Юли, 2019 Моя съвет е да я закараш да я оправят, но директно, а не да я дадеш на майстор да я сваля та той да я носи и т.н. Дай я хората ще я направят с 2 год. гаранция за около 200-250лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #4 Отговорено 8 Август, 2019 Понякога проблема не е за рециклиране и се оправя с ремонт на място.Закарай за оглед в читав сервиз да установят точно къде е теча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #5 Отговорено 8 Август, 2019 Провери от къде е теча.дали от кормилния прът семеринг или при накрайниниците ?може някоя тръба да се е разхлабила?ако е от кормилния прът пробвай с добавка за спиране на течове за рейки.при мен помогна при теч от сееринга на пръта.някой пишеха за накрайниците ,че се пълнели с масло.провери там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danio1973 2 #6 Отговорено 12 Септември, 2019 И аз имах подобен проблем.Взех си добавка за спиране на теч и от тогава(около 2 години-25 хиляди километра) не съм долял и капка.Добавката не беше скъпа-около 15 лева.Ако проявиш интерес ще се разровя ,че половината шишенце ми остана и ако си от София ще ти го подаря за проба:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #7 Отговорено 12 Септември, 2019 Аз пробвах с добавка, ама без успех. Добавката май се казваше Маннол, тъмно синьо шишенце с жълти букви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danio1973 2 #8 Отговорено 24 Септември, 2019 От тази добавка сложих и течът ми спря.Долях колкото течност липсваше-около 300 милилитра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове