Nikito82 61 #1 Публикувано 13 Юли, 2019 Здравейте, тази грешка се наби снощи, не може да се изтрие. Заминал е абс датчика на дясно задно колело? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #2 Отговорено 13 Юли, 2019 Да, аз смених ляв заден през фавруари. После трябваше да се изчисти грешката - не се махна сама! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #3 Отговорено 13 Юли, 2019 Да аз знам как да я изчистя. Но каква марка сложи? Тук намирам за по 40 50лв, и не знам коя да взема, а оригиналния му искат 565лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #4 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) Ами някъв такъв беше и моя, не помня точно. Между 50 и 60 лева беше цената с отстъпката за сервиза, т.е. за мен - за краен клиент е по-скъпо, но не помня подробности. Сервиза ми е "приятел" 😃 Спомням си само, че като му премерих съпротивлението с мултицета (на новия датчик), показа около 50 килоома. Редактирано 13 Юли, 2019 от Niakoi 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #5 Отговорено 14 Юли, 2019 Преди 19 часа, Nikito82 написа: Да аз знам как да я изчистя. Но каква марка сложи? Тук намирам за по 40 50лв, и не знам коя да взема, а оригиналния му искат 565лв... Аз съм сменял 3 датчика на стария дизелов Акорд. И трите бяха на Kavo Защото бяха най-евтини , и после нямах проблем с тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #6 Отговорено 14 Юли, 2019 А излизат ли лесно, понеже едвали ще са владени до сега, пръска ли се с някакъв спрей, какъв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #7 Отговорено 14 Юли, 2019 (Редактирано) Ами не излизат лесно. Винаги се чупеха и се налага да се разпробият с тънка бургия.Поне аз използвах този метод. Може да ги пръскаш с wd40, ама при мен нямаше особен ефект. Редактирано 14 Юли, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #8 Отговорено 16 Юли, 2019 Сам изгасна абс и останаха триъгълника и след като по карам светва и вса. Изписа грешка 84-1. Изтрих я сега няма грешки, да видим утре като карам как ще е. Да сменям ли сензора или само да го напръска със контактен спрей? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #9 Отговорено 17 Юли, 2019 Това може да е полезно :Тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #10 Отговорено 17 Юли, 2019 Преди 12 часа, aleksandur написа: Това може да е полезно :Тук Да да, аз така направих да ги изтрия и огаснаха светлините. Но преди тая грешка ми светна грешка за десен заден сензор, та за това попитах дали да го сменям, след като след два дена изчезна грешката и се появи тая 84-1, която вече е изтрита и засега няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове