ivo_H22 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2019 Здравейте колеги, Имам проблем с въпросната кола... При високи обороти не успявам да превключа скоростите нормално или изобщо не успявам, или става доста трудно! Сменени са феродо с притискател, челосан е маховика, двете помпи на съединителя на сменени с нови...тръбите не са запушени и не знам какво ли не сме опитвали вече! Ще съм изключително благодарен за съвети от ваша страна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 3 Юли, 2019 Информация за състоянието на двигателя имаш ли и най-вече аксиален луфт? Състояние на синхронизатори? Кутията обслужена ли е - масло, лагерите как са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_H22 0 #3 Отговорено 3 Юли, 2019 Двигателят е след пълна ревизия, кутията е със сменено масло и лагерите са проверени и синхронизаторите не са, защото пробвах с друга кутия..проблема си остава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #4 Отговорено 5 Юли, 2019 Кога се появи проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 774 #5 Отговорено 5 Юли, 2019 Като сменяхте кутията механизма на скоростния лост пипахте ли го, да не е от там проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_H22 0 #6 Отговорено 5 Юли, 2019 преди 53 минути, ti6ko написа: Кога се появи проблема ? Колата стоя близо 2 години без да се кара и след това на първото каране се появи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_H22 0 #7 Отговорено 5 Юли, 2019 преди 23 минути, Rakeem написа: Като сменяхте кутията механизма на скоростния лост пипахте ли го, да не е от там проблема. И на него му е обърнато внимание вече става 15 път както ще се сваля кутията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 5 Юли, 2019 Съединителя е залепил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове