plamenht 3 #1 Публикувано 11 Юни, 2019 (Редактирано) Здравейте.Сменях си фаровете заради регистрация и сложих чисто нови,но на десния става това запотяване като не свети.Като се пуснат късите през лупата не се маха само дълги като пусна понеже е точно срещу мястото почва да се маха ,но като ги спра на цяло се появява пак.Някакви приоми да премахна това изпотяване или е от "хубавите фарове" Редактирано 11 Юни, 2019 от dindin Коригирано заглавие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 11 Юни, 2019 Купуваш си силика гел, слагаш една шепа от него в дамски чорап и пъхаш чорапа във фара, през капачката на дългите светлини. Вече 1 год откакто съм си решил проблема с изпотяването на фара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено 11 Юни, 2019 В такова топло време да се запотяват...? Значи доста вода се изпарява вътре и е странно, че са нови. Не знам как е точно при хондата, но теоретично фаровете не са херметичи, някъде има вентилационен отвор през който се изпарява влагата като се нагрее. Освен това често има някъде и малко пликче със силикагел, който поглъща малко влага... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamenht 3 #4 Отговорено 11 Юни, 2019 Колко да го държа вътре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamenht 3 #5 Отговорено 11 Юни, 2019 Олеле сбъркал съм заглавието на темата 😂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #6 Отговорено 11 Юни, 2019 преди 47 минути, plamenht написа: Олеле сбъркал съм заглавието на темата 😂 Би трябвало да може да го редактираш.. Освен това, когато отговаряш на някой писал преди, натисни "Цитирай", иначе не се разбира на кого отговаряш.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #7 Отговорено 11 Юни, 2019 Преди 1 час, plamenht написа: Колко да го държа вътре ? Моето от 1 год не съм го вадил. На есен ще го сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #8 Отговорено 11 Юни, 2019 Преди 2 часа, plamenht написа: Здравейте.Сменях си фаровете заради регистрация и сложих чисто нови,но на десния става това запотяване като не свети.Като се пуснат късите през лупата не се маха само дълги като пусна понеже е точно срещу мястото почва да се маха ,но като ги спра на цяло се появява пак.Някакви приоми да премахна това изпотяване или е от "хубавите фарове" Колега, може ли да уточниш: искаш да премахнеш изпотяването или искаш да решиш проблема с това, че фарът ти тече? Понеже едното са ти написали как става, но може би е по-разумно да предприемеш другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове