dusiko 1 #1 Публикувано 5 Юни, 2019 Колеги търся ламбда сонда която се намира след катализатора за Хонда Акорд с двигател F20B6. В нета намерих това , моля за мнение. https://www.avtochastionline24.bg/honda/accord-vi-cg-ck/10027/10148/lambda_soenda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil Ganchev 1 #2 Отговорено 6 Юни, 2019 Аз не виждам нито една да става за твоя акорд в този сайт! Погледни в този сайт! http://japancars.ru/catalogs Вьведи VIN-na и виж какьв ОЕМ номер има оригиналната сонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #3 Отговорено 7 Юни, 2019 Не бих правил експеримент с не оригинална ламбда сонда за този мотор специално (F20B6). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6131 #4 Отговорено 7 Юни, 2019 За предната е със сигурност само оригинална. От задната (за която пита колегата) не съм патил и нямам впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DDDimitrov 8 #5 Отговорено 8 Юни, 2019 На 5.06.2019 г. at 17:59, dusiko написа: Колеги търся ламбда сонда която се намира след катализатора за Хонда Акорд с двигател F20B6. В нета намерих това , моля за мнение. Здравейте колеги, колега dusiko, моя опит показва, че не става със заместители, карам същата и съм се сблъсквал с този проблем. Една от колите беше със DENSO, но заместител, постоянно светеше чека, казаха ми, че имали различно съпротивление и дават голяма разлика в параметрите. Не пробвай със заместители,аз сложих оригинална втора ръка от познат, и всички ядове приключиха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #6 Отговорено 8 Юни, 2019 Да не остане някой с грешно впечатление, че само оригинални сонди стават за мотора, искам да напомня от една друга тема, че специално за първа сонда (не тази която се търси в тази тема), има работеща алтернатива, която при мен работи вече без проблем 50 000 км. Това е Денсо DOX-1452. Ще ми е интересно дали ще се намери алтернатива и за търсената сонда в тази тема. Успех! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3 xbg 0 #7 Отговорено 11 Юли, 2020 Здравей колега имах подобен проблем след като махнах катализатора сметка ще грешка за тази сонда.проблема реших с преход който се завива на мястото та сондата а тя се завива в него.Та този преход и с дължина около 4-5см.и с стеснен отвор около 4-5мм. И вече 5000км.грешка не сметка. Сложи ми го човек който се занимава с гърнета а иначе за първата сонда трябва само оригинална пробвах заместител и универсална и не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове