Stoencha 0 #1 Публикувано 3 Юни, 2019 Здравейте тигри! От утре и аз ще съм хонда маняк. Някой може ли да ми каже това как се оправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 4 Юни, 2019 Ха честито! Това ако ме питаш мен не го барай, да ти е кадем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakota 14 #3 Отговорено 4 Юни, 2019 Има сервизи за ремонт след градъшка. потърси в интернет . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rambisimos 3 #4 Отговорено 4 Юни, 2019 https://www.facebook.com/DVTeam.PDR/ Ето за София, те оправят тези проблеми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #5 Отговорено 4 Юни, 2019 Ако боята е ок не го бараи ден два и няма да ти прави впечатление вече . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoencha 0 #6 Отговорено 5 Юни, 2019 Много ме дразни, понеже няма други забележки и като се прибера в България ще я оправя. Сигурно има риск да се напука или нещо друго, но няма да я оставя така. Ако знаете специалисти някакви пускайте тука, без чички с чукове в гаражни помещения, моля. Благодаря на rambisimos за напътствието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове