Palqho 0 #1 Публикувано 9 Май, 2019 Здравейте колеги,имам следното питане за Хонда Сивик 1.4 d14a2 англичанка.Когато работи на място дори и на климатик ,в града също и на извънградско няма никакви проблеми. Но като се кача на магистралата и я настъпя на 140 и нагоре на байрите тръгва да грее. Като върна газта и температурата се нормализира. Ако я карам до 3500 оборота няма ядове дори и на байр. Сменил съм радиатор, капачка на радиатора, термостат и водна помпа, даваше ми грешка датчика под делкото и него съм сменил.перката си включва. Някой има ли идея какво може да е? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 10 Май, 2019 Датчика за температурата сменян ли, след като са сменени термостат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palqho 0 #3 Отговорено 10 Май, 2019 След това не,но за теста съм вързал перката към тази на климатика и така се включва почти постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено 10 Май, 2019 Датчика не е скъп, смени го. Имах подобен проблем, в града работеше нормално а извън града при качване или като я "подгоня" почваше да грее. Нов термостат и датчик, измиване и промиване на радиатора, обезвъздушаване и всичко заспа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palqho 0 #5 Отговорено 10 Май, 2019 Ок, благодаря. Утре ще го сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #6 Отговорено 10 Май, 2019 (Редактирано) Избора на грешен и менте термостат(евтин) също може да е причина.Капачката е хубаво да е оригинална. Редактирано 10 Май, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palqho 0 #7 Отговорено 11 Май, 2019 Частите са по рама и в най-лошият случай са среден клас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palqho 0 #8 Отговорено 11 Май, 2019 Иначе капачката не е оригинална,но като я вземах нямах голям избор,а ми трябваше спешно. Но като сменя днес датчика ако не се оправи ще търся оригинална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #9 Отговорено 11 Май, 2019 (Редактирано) Да в момента и аз страдам от такива части среден клас,капачка и термостат. За това взимам оригинални термостат 48лв капачка32л. Тук за термостата искат 200лв и капачката 70лв Ето поръчах ги тук Виждаш разликата в цените а те са нормални но не тук в Бг имаш време да се включиш и дори и датчика да поръчаш. Не бързай. Редактирано 11 Май, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #10 Отговорено 11 Май, 2019 (Редактирано) Преди 2 часа, Palqho написа: Каква марка термостат си сложил? Редактирано 11 Май, 2019 от s.s.d.d. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palqho 0 #11 Отговорено 12 Май, 2019 Термостатът е на беар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #12 Отговорено 12 Май, 2019 преди 43 минути, Palqho написа: Термостатът е на беар Аз съм със същия, и нямам ядове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове