Jump to content

Palqho

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Palqho

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Привет на всички. За Хонда Акорд 2005г. Имало някакъв сервизен код за колата CL 2,CL5, нещо такова. Как мога да го разбера за моята кола? Благодаря предварително.
  2. Иначе капачката не е оригинална,но като я вземах нямах голям избор,а ми трябваше спешно. Но като сменя днес датчика ако не се оправи ще търся оригинална.
  3. Частите са по рама и в най-лошият случай са среден клас.
  4. Ок, благодаря. Утре ще го сменя
  5. След това не,но за теста съм вързал перката към тази на климатика и така се включва почти постоянно.
  6. Здравейте колеги,имам следното питане за Хонда Сивик 1.4 d14a2 англичанка.Когато работи на място дори и на климатик ,в града също и на извънградско няма никакви проблеми. Но като се кача на магистралата и я настъпя на 140 и нагоре на байрите тръгва да грее. Като върна газта и температурата се нормализира. Ако я карам до 3500 оборота няма ядове дори и на байр. Сменил съм радиатор, капачка на радиатора, термостат и водна помпа, даваше ми грешка датчика под делкото и него съм сменил.перката си включва. Някой има ли идея какво може да е? Благодаря предварително.
  7. Благодаря,като отворя отдолу ще сменя и биелни и основни лагери.
  8. Здравейте колеги искам да попитам гарнитурата на главата на Хондата сгънат и температурата се изстреля в космоса,карал съм я така колкото да отбия някъде на безопасно място,след ремонта харчи 2,5л масло на 400км. Четох по теми тук че сегментите заминават лесно . Но ме притеснява че ризите може да са поддали и да се е получило "корем" . Та въпросът ми е дали ще мина само със сегменти и някой ако е набивал ризи какви пари излиза ремонта горе долу да се подготвя преди да се отвори мотора. А, двигателя е D14A2. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...