pando 12 #1 Публикувано 12 Април, 2019 Здравейте колеги,след разглобяване на шофьорският колан и почистването му,ми светна лампата,грешки няма записани,разкачих акумулатора,но си свети.Каква може да е причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #2 Отговорено 12 Април, 2019 Прегледай кабелите и буксите под седалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 12 Април, 2019 Акумулаторът се разкача преди да почнеш да работиш. Закачил си някоя букса. Лампата ще продължи да свети, трябва да да се прочете и изчисти грешката. След това ако пак светне виж кабели и букси както каза колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #4 Отговорено 12 Април, 2019 Имам джаджа,която чете грешките,но няма грешка,ще проверя кабелите и буксите. Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 12 Април, 2019 Момент само, има ли още светеща индикация за еърбега или? Каква е джаджата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #6 Отговорено 14 Април, 2019 Индикацията свети,имам ОБД блутут ,от 15лв джаджа , чета грешките на телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #7 Отговорено 14 Април, 2019 Значи, с тая джаджа ABS и SRS грешки няма да хванеш, камо ли да изчистиш Сега като се сещам подозирам, че ти е хвърлило грешка за някакъв обтегач на колана в колоната, заради букса/кабел. Има и начин само да замостиш MES буксата, една жълта такава, за да си прочетеш и изчистиш грешката. Това може да ти помогне, ама аз лично не бих бъркал, пък и имам диагностика. Erasing the DTC Memory http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_4v.htm#160083 Иначе ето за коланите: Front Seat Belt Replacement http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group3aa.htm#207825 Seat belt tensioner connector виж. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #8 Отговорено 14 Април, 2019 Благодаря ти,не им разбирам много на схемите,имате ли предложения къде да отида в Варна да го оправят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #9 Отговорено 14 Април, 2019 преди 22 минути, pando написа: Благодаря ти,не им разбирам много на схемите,имате ли предложения къде да отида в Варна да го оправят? Бултрако.Макар че държанието им към клиентите е много арогантно на последък особенно от госпожата или госпожица не знам точно на приемната.Другото е Карада ООД. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #10 Отговорено 14 Април, 2019 Предполагам, че този човек може да ти помогне: @MIYAMOTO 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #11 Отговорено 15 Април, 2019 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil Ganchev 1 #12 Отговорено 26 Май, 2019 на испански е но има и на английски потьрси в ютуба ако това не свьрши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #13 Отговорено 27 Май, 2019 Благодаря ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове