moniks 1 #1 Публикувано 4 Април, 2019 Здравейте Акумулаторът и беше фалшив, купих си нов но дясното стъкло немога да го командвам от шофьорската врата. Иначе от дясната врата се отваря! Какъв може да е проблема? И още едно питане. На задните врати няма колони за музика? Отворих кората, но пропуснах да измеря диаметъра. Ако някой знае, нека пише, че не ми се отваря пак. Благодаря Ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 5 Април, 2019 (Редактирано) За размера ще те излъжа колега, но знам че са същия размер като предните ако това ти помага. Относно стъклото - свали го до долу и после го качи до горе и трябва да работи вече (без да спираш по време на свалянето/качването) Успех Редактирано 5 Април, 2019 от thelastbonbona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniks 1 #3 Отговорено 15 Април, 2019 На 5.4.2019 г. at 22:03, thelastbonbona написа: За размера ще те излъжа колега, но знам че са същия размер като предните ако това ти помага. Относно стъклото - свали го до долу и после го качи до горе и трябва да работи вече (без да спираш по време на свалянето/качването) Успех Не става колега Аз изобщо не мога да го командвам от моя панел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 15 Април, 2019 Да колега, командвай го от вратата на съответното стъкло. Свали го до долу и после до горе и вече ще можеш и от шофьорската врата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniks 1 #5 Отговорено 15 Април, 2019 преди 11 минути, thelastbonbona написа: Да колега, командвай го от вратата на съответното стъкло. Свали го до долу и после до горе и вече ще можеш и от шофьорската врата Отивам да пробвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniks 1 #6 Отговорено 15 Април, 2019 преди 10 минути, moniks написа: Отивам да пробвам! Перфектен си колега! Много благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #7 Отговорено 15 Април, 2019 Преди 2 часа, moniks написа: Перфектен си колега! Много благодаря! Хаха! Радвам се, че се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 1 Юни, 2020 И моето нещо спря да се командва от шофьорската врата.Пробвах горната процедура,но не се получи.Други решения на проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 2 Юни, 2020 Оправих го.Иска да задържиш бутона след вдигането няколко секунди. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #10 Отговорено 2 Юни, 2020 (Редактирано) Това със стъклата ми е адски странно. При мен по едно време, пасажерското като е свалено и тръгвам да го прибирам, качва се догорe и слиза само надолу. Не го е правила скоро обаче има нещо "тъмно" в това командване от шофьорската врата Редактирано 2 Юни, 2020 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galinpizza 0 #11 Отговорено 24 Септември, 2020 Здравейте . Днес купихме Honda Civic 8gen 2.2 дизел . Пасажерското стъкло работеше , но по-късно случайно го спуснахме до долу отказа дада се вдигне . При опит да се вдигне не издава никакви звуци ! Какъв може да е проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове