Nuclear 7 #1 Публикувано 1 Април, 2019 Здравейте колеги, Имам следния проблем с подгряването шофьорската седалка. Седалката загрява само на облегалката, но не и седалната част. Искам да ви питам според вас нагревателя ли ми се е прецакал и ако да, къде и ориентировачно какви пари ще ми излезне ремонта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #2 Отговорено 1 Април, 2019 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #3 Отговорено 1 Април, 2019 То хубаво този пич обяснява как да си оравим проблема, ама не показа най-важната част как разглоби седалката и как изкара дунапрените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #4 Отговорено 2 Април, 2019 То си има тема,ма трябва някой да потърси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #5 Отговорено 2 Април, 2019 Има клипове как се разглобяват седалките до *скелет".Потърси в тубата,ако не излизат за accord 8,търси за acura tsx. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #6 Отговорено 3 Април, 2019 И аз го имам този проблем, но с другата седалка. Чакам да се позатопли още малко времето и ще я разглобя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове