Civic_009 6 #1 Публикувано 22 Март, 2019 Здравейте колеги, От няколко дни имам още една Хонда - CR-V Hybrid 2019. Взех я от Бултрако Пловдив. До Варна, през Бургас, направи среден разход 6,8 л/100 км. Толкова колкото и Сивика от подписа ми. В града за сега средния разход падна на 6,6 л/100км. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 22 Март, 2019 Да ти е честита и много безаварийни километри! Какви отзиви имаш за материалите, както и шумоизолацията,чува ли се много в купето при от 120-130 км ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_009 6 #3 Отговорено 22 Март, 2019 Благодаря. Материалите са много качествени. Купето е добре обезшумено. Почти не се чува кога пали двигателя. При тръгване на ток, извън купето се включва зумер за да я чуват пешеходците.В сравнение с RAV4 2018, CR-V то е доста по-балансирано и безшумно.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 10 Април, 2019 Страхотно! Да ти е честита и благодарности за поста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hursa 2 #5 Отговорено 10 Април, 2019 Здравейте, Честито и безаварийна експлоатация! На 22.03.2019 г. at 14:41, Civic_009 написа: В сравнение с RAV4 2018, CR-V то е доста по-балансирано и безшумно. С хибридния рав ли я сравнявате? А да сте търсили и намерили по-подробна техническа информация за хибридната система? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #6 Отговорено 11 Април, 2019 Здравей! Първо честито и много безаварийни! Понеже обмислям варианта за нов автомобил, като почти на 100% съм го решил да е хибрид, също като колегата по-горе бих искал да те попитам - каква точно е хибридната система - mild хибрид или full хибрид? Какви са ти впечатленията от работата и? Също и един въпрос за мултимедията - има ли съпорт за Android Auto и/или Apple CarPlay? Благодаря предварително и още веднъж - честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_009 6 #7 Отговорено 11 Април, 2019 Здравейте, Честито и безаварийна експлоатация! С хибридния рав ли я сравнявате? А да сте търсили и намерили по-подробна техническа информация за хибридната система? Благодаря колега.Да. Сравнението ми е с хибрида на RAV4 2018. Карах ги в рамките на една седмица и везните наклониха към Хонда.Подробна информация за хибридната система не съм търсил. Имам приятел с хибриден Хонда ван, който го кара в Шри Ланка, и е много доволен. Така че прочетеното в нета ми беше достатъчно.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_009 6 #8 Отговорено 11 Април, 2019 Здравей! Първо честито и много безаварийни! Понеже обмислям варианта за нов автомобил, като почти на 100% съм го решил да е хибрид, също като колегата по-горе бих искал да те попитам - каква точно е хибридната система - mild хибрид или full хибрид? Какви са ти впечатленията от работата и? Също и един въпрос за мултимедията - има ли съпорт за Android Auto и/или Apple CarPlay? Благодаря предварително и още веднъж - честито! Благодаря колега.Системата е Full hybrid. В комбинация със автомата и AWD, почти не се усеща кога се включва. Разполагаш с цялата мощност веднага. Интересното е че се включва да помага на ДВГ-то и при скорости от 130-140 км/ч. Мултимедията поддържа Android I Apple. Аз лично ползвам CarPlay. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #9 Отговорено 11 Април, 2019 (Редактирано) Честито и много безаварийни километри! И на мене ми направи много добро впечатление хибрида, правих два тестдрайва! Това е принципа на работа: Редактирано 11 Април, 2019 от ivan_m 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hursa 2 #10 Отговорено 11 Април, 2019 (Редактирано) Преди 5 часа, Civic_009 написа: Сравнението ми е с хибрида на RAV4 2018. Карах ги в рамките на една седмица и везните наклониха към Хонда. Благодаря! А рав - обновения модел ли беше? Излезе преди няколко седмици. (С пласмасови "вежди" на калниците.) Всъщност сте написали - "RAV4 2018" - извинявам се. Редактирано 11 Април, 2019 от Hursa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavngelov7111 0 #11 Отговорено 21 Октомври, 2019 На 22.03.2019 г. at 14:01, Civic_009 написа: Здравейте колеги, От няколко дни имам още една Хонда - CR-V Hybrid 2019. Взех я от Бултрако Пловдив. До Варна, през Бургас, направи среден разход 6,8 л/100 км. Толкова колкото и Сивика от подписа ми. В града за сега средния разход падна на 6,6 л/100км. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavngelov7111 0 #12 Отговорено 21 Октомври, 2019 Здр.Колега На кантар съм да си купя същият автомобил може ли да ми споделиш наблюденията си върху него след като го ползваш повече от половин година а и също така да ми кажеш за скоростната кутия че нещо ме наплашиха от нея че когато се паркира автомобила има доста голям откат напредче не е както трябва колебая се между Хондата и новия Рав но за него трябва да чакам минимум три месеца ако не ти се пише може да се и чуем 0889892880 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове