Geronimo82 0 #41 Отговорено 30 Март, 2019 Е да прави сте можеше зареждачката да е отстрани поне Но не може всичко да е идеално Сподели ми по телефона доста неща човека и дори каза, че му се е родило и дете и иска 4 по 4 и по проходима кола Поддържана е, сменени накладки и дискове, масло - и това на автоматика Платил си е всичко не като човека от предишната обява...с изтеклите транзитни номера и ръждата отвън ... Много кофти, че ми е далече дори и да каза, че може и в Стара Загора да я погледне ... аз бих отишъл с моя майстор да погледне двигатела и отдолу как е!? Има ли някой, който да е наблизко ако реша да я погледна-още едно мнение никога не е излишно... Вижте аз дори и да не е скъпа колата, когато давам пари винаги чета, питам, разпитвам - не обичам да играя тото. Пежото, което карам сега дори и евтино пак го гледа майстор и го одобри. Имам колега с моята заплата 1500-2000 лв. и изтеглиха заеми да си купят коли по 15 000 лв. - за мене това е лудост Аз искам да стигна от точка А до точка Б. Колата да ми харесва и да мога да я поддържам във всяко едно отношение - а какво по евтино и красиво от Хонда Акорд 6 ген. бензин и особено като тази седан Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #42 Отговорено 30 Март, 2019 Желая ти късмет, но от вкъщи (пред клавиатурата) кола няма да си купиш. Иначе е добре че си "подготвяш домашното", но все някой ден трябва да хванеш влака с еднопосочен билет. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flerfler 6 #43 Отговорено 14 Април, 2019 Здравей и от мен колега имам от близо 10год.Акорд 2000ку147к.с.автомат на която сложих газ естествено и мога да подвърдя че е железна.Дано все така не ме ядосва много за толкова време и след 3катастрофи останаха само външните забелешки .Верно от време на време свети по някой чек но нищо сериозно.Пиша ти не да се хваля с колата а да ти предложа една обява да разгледаш ама наистина реална.Преди близо 2месеца си купих пак акорд дано и той ме радва поне 10год.и тъкмо сваляха тази хонда от автовоза мога само да ти кажа че ако не бях фен на автомата и не бях решил да взема акорд 8ген.щях пак да си взема добрия стар акорд.Виж го верно скъп но истински запазен Honda Accord 1.8i-93000км!!!, 2002г., ID:1154658 - Обява Продава Автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flerfler 6 #44 Отговорено 14 Април, 2019 Обявата е от сливенска автокъща и не знам дали успях да ти дам правилно линк към нея.Намери я и я виж ако си склонен на да платиш повечко това е уникално запазена кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DDDimitrov 8 #45 Отговорено 14 Април, 2019 Здравей Geronimo82, и колеги, малко късно се включвам, но мога споделя моя опит, имал съм 3 на брой 1.6, и два 2.0, препоръчвам 2.0, всичките съм ги карал на газ. Първия ми 1.6 над 100 000км мой нямаше проблем на газ проблема бяха частите, и по слабата мощност, иначе невероятен разход ми даваше извън града, смених го за 2.0л пак на газ на него имах около 65 000, без проблеми но ме блъснаха жестоко с около 80км ми влезе във вратите, мога с две ръце да подпиша че наистина има 5 звезди на краш тестовете, третата също е 2.0 на нея имам близо 40 000 на газ. Относно темата газ, хонда не я харесва, F серията набива клапани, за мен е малко преувеличено има го ефекта, но на 30 000 регулираш клапаните за 15лв и караш проблем е ако са хидравлични а те не са, имам познати с над 200 000 на газ и не се е стигнало до там да свалят глава за ремонт, отделно не се знае на колко са я купили. Препоръчвам 2.0 от колкото 1.8, 1.8 гори колкото 2.0, но не върви колко 2.0 това мога да кажа от мой опит, аз лично съм фен на 2.2 , но така и не си намерих читав на разумна цена. Ако мога да бъда полезен с нещо с удоволствие ще помогна! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #46 Отговорено 4 Май, 2019 Колега виж моята https://www.olx.bg/ad/honda-akord-1-8vtec-accord-honda-CID360-ID7u8Zh.html можеш да я видиш в Тутракан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geronimo82 0 #47 Отговорено 23 Май, 2019 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11557404601229308&slink=b0dheg Ето това изглежда доста добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geronimo82 0 #48 Отговорено 23 Май, 2019 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11557681044543700 Това също изглежда доста добре Ръчката си е ръчка, но и тук влизаме в средният данък. Аз съм с РА регистрация и е доста скъпа незнайно защо: 150 к.с.; Над 15 до 20 год. ; Евро 3; София - 135.66 лева 150 к.с.; Над 15 до 20 год. ; Евро 3; Пазарджик - 220.58 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geronimo82 0 #49 Отговорено 23 Май, 2019 На 14.04.2019 г. at 17:43, flerfler написа: Здравей и от мен колега имам от близо 10год.Акорд 2000ку147к.с.автомат на която сложих газ естествено и мога да подвърдя че е железна.Дано все така не ме ядосва много за толкова време и след 3катастрофи останаха само външните забелешки .Верно от време на време свети по някой чек но нищо сериозно.Пиша ти не да се хваля с колата а да ти предложа една обява да разгледаш ама наистина реална.Преди близо 2месеца си купих пак акорд дано и той ме радва поне 10год.и тъкмо сваляха тази хонда от автовоза мога само да ти кажа че ако не бях фен на автомата и не бях решил да взема акорд 8ген.щях пак да си взема добрия стар акорд.Виж го верно скъп но истински запазен Honda Accord 1.8i-93000км!!!, 2002г., ID:1154658 - Обява Продава Автомобил Не не я виждам обявата. А хондите си ги следя с филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geronimo82 0 #50 Отговорено 3 Юни, 2019 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11557404601229308&slink=b51qz2 Колеги къде се изгубихте !? Някой познава ли човека или машината? Проблема е, че съм в София, но това изглежда много запазено и много ми харесва Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове