Ивайло Йовчев 21 #1 Публикувано 19 Март, 2019 Здравейте. При лек инцидент за съжаления ми се отвори завесата на шофьорската страна и възглавницата на седалката. Всичко е сменено завеса,колан,закопчалка на колана и еър бег на седалката ,остава да се смени SRS модула или както се казва да се "занули". Знаете ли някъде някой да се занимава с такъв вид услуги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 19 Март, 2019 Отговорът едва ли ще те изненада, ама в сервиза на "Богомиловско шосе" доказано могат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 22 Март, 2019 Богомиловско шосе искаш да кажеш бившия сервиз на Хонда? Ако е той казаха ми че не могат. Може би има връзка и товаа че вече не са сервиз на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #4 Отговорено 22 Март, 2019 По-скоро имаше предвид Ботевградско, понеже там са Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 22 Март, 2019 Не, става въпрос за Стара Загора или бившите Ай Ем Ай или как там бяха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #6 Отговорено 1 Май, 2019 На 22.03.2019 г. at 15:01, Ивайло Йовчев написа: казаха ми че не могат Въпросът е кой точно ти го е казал - някой от сервиза или някой приятел? И в двата случая, отиваш пак там и питаш за Венко. Специално заради твоя казус съм го попитал и всичко си е по старо му, стига да става въпрос наистина само за чистене на грешки в модула, а не и за хардуерна промяна в него или другаде по електрониката, което вече би било по-различна манипулация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #7 Отговорено 2 Май, 2019 Зануляването на SRS модула и аз го мога, с предварителното уточнение, че на 10 модула се случва по един да не може да се занули. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове