Валентино 0 #1 Публикувано 8 Март, 2019 (Редактирано) Здравейте,искам да попитам колко коня ще се вдигнат на Honda CR-V 2.0 128 коня,когато се смени въздушния филтър с такъв на К Н? Ако може точно да ми кажете колко точно ще стане ако се смени. Редактирано 8 Март, 2019 от Валентино 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 8 Март, 2019 Вероятно с николко. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 8 Март, 2019 Вероятно, може да се посъбудят умрелите коне след толкова години. Аз съм с такъв на 2 ген фейс , разлика не намерих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 12 Март, 2019 (Редактирано) Вероятно ще олекнеш с едни пари но може да пробваш поне ще подобриш притока на въздух в двигателя,познавам такива които смениха задните гърнета с спортни такива реващи здраво и си повярваха че станаха колите им бегачки. Освен филтъра знаеш че трабва да купиш двата спрея към него. Редактирано 12 Март, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #5 Отговорено 12 Март, 2019 Ееее, бива ли?! Човекът е попитал за "точно", а няма мнение по-горе, дето да не започва с "вероятно"... Иначе, хубава тема, ясно заглавие, смислен въпрос и полезно съдържание... Приносът й към форума е точно толкова голям колкото този, на спортен филтър към 20 годишно ЦР-В. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 12 Март, 2019 Разликата е почти никаква, ще скача повече в ниските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове