vuryss 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2019 Здравейте, наскоро си взех акорд 8 комби и все още му разучавам функциите. Днеска се опитах да влезна в настройките дето се пускат от волана като задържиш стрелката нагоре. Влиза ми и имам 5-6 неща между които мога да сменям със стрелките. Проблема е че не мога да избера нито едно от тях. Опитвам с натискане или с настискане и задъжане на средното копче (SEL/RESET) но нищо не се получава. Аз ли правя нещо грешно или копчето ми е дало фира? Друг по-страничен въпрос - духалките които са зад подлакътника и са насочени към задните седалка не работят, трябва ли специално да се пуснат от някъде или и там да търся проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mark 1 #2 Отговорено 26 Февруари, 2019 Здравейте, отскоро и аз съм с Акорд 8 2,4. За сега успях да направя само 2 настройки : аларма за 50 и 90 км/ч. Може ли някой да ми каже, къде трябва да ровна, за да накарам вратите сами да се заключват след потегляне и да работят дневни светлини на ауто. Имам мануал, ама на немски и доколкото видях, няма нищо за комфорт модула. Иначе колата е перфектна, голямо удоволствие е да се кара, макар че вози малко твърдо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #3 Отговорено 26 Февруари, 2019 Честито, колега! Много безаварийни километри! В европейския Акорд тези функции не са налични. Само в Американската версия. И аз като взех моя много търсех и питах, след като бях чел ръководство за Акорд/Акура, но се оказа, че просто ги няма тези функции в менюто на европейските модели. За мен е абсурдно да има различен софтуер (орязан) за едни и същи нива на оборудване, но явно е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mark 1 #4 Отговорено 26 Февруари, 2019 (Редактирано) Благодаря, romborak. Явно така ще си я карам. За сега още не ми се човърка много, че да слагам допълнителни светлини. Поне за 10000 няма разход на масло, само лубрикатора за клапаните, че е на газ. Редактирано 26 Февруари, 2019 от Mark Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #5 Отговорено 26 Февруари, 2019 (Редактирано) На 24.02.2019 г. at 22:09, vuryss написа: Здравейте, наскоро си взех акорд 8 комби и все още му разучавам функциите. Днеска се опитах да влезна в настройките дето се пускат от волана като задържиш стрелката нагоре. Влиза ми и имам 5-6 неща между които мога да сменям със стрелките. Проблема е че не мога да избера нито едно от тях. Опитвам с натискане или с настискане и задъжане на средното копче (SEL/RESET) но нищо не се получава. Аз ли правя нещо грешно или копчето ми е дало фира? Друг по-страничен въпрос - духалките които са зад подлакътника и са насочени към задните седалка не работят, трябва ли специално да се пуснат от някъде или и там да търся проблем? За копчетата по всяка вероятност не правиш нещо както трябва А за обдухването отзад, отворил ли си ги? Редактирано 26 Февруари, 2019 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #6 Отговорено 26 Февруари, 2019 (Редактирано) За да духа от зад трябва да настроиш въздушната струя да е "напред" ,към лицето. Мисля, че и за хладилната жапка в подлакътника е същата работа. На всички останали вариянти в които нямаш стрелка към лицето, няма да духа от зад. Редактирано 26 Февруари, 2019 от BOKLUK_CHOVEK 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове