galin_k 170 #1 Публикувано 24 Февруари, 2019 Здравейте отново, пиша ви защото ме човърка яко следното. Двигателят ми се струва муден, дори че му идва в повече това шаси и деференциала. Втек почти не се усеща, понякога не включва, а да не говорим че направо ме боли да го мъча над 5к, а и с едно наум за горене на масло. Баща ми преди години имаше същата само че 105кс същото шаси и по спомен вървеше задоволително, сякаш много по леко от тази. Двигател д16в5 втек 124кс, сменян че старият се е счупил при предишния собственик. Направен е реглаж на клапаните. Карам на газ, монтирана в Италия БРЦ. Колата е 5вр 4х4, шаси 2005 запазена. Някакви идеи или кой майстор дето разбира може да я погледне?! София/Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #2 Отговорено 24 Февруари, 2019 Закарай я да я видат при някой хондаджия в София или Варна може да са хиляди причини. Новия двигател в какво състояние е бил,каране с кофти масло над 10хил и грешен вискозитет,ако е на газ колко годишно е газовото може да е не добре настроено несменени филтри и затлачеви с графит,запушени дюзи,затлачен дросел,недобре регулирани клапани и тн и тн и тн. Познавам доста с този български манталитет карам само бинзин слагам нищо не права по колата и накрая не върви ,или защо твоята върви толкова а моята е куц кон. Нямам нищо лично към теб, Закарай я на колегата fenabg от Дупница ,Варненските хондаджии не ти ги препоръчвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 121 #3 Отговорено 24 Февруари, 2019 Можеш да пробваш тест драйв с колега от града с vtec -ов ХР-В. Предполагам, че няма да откажат. Като взех моята на втория ден помолих колега от форума и правихме тест драйв -менкане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #4 Отговорено 24 Февруари, 2019 Който е навит на тест драйв да ми пише, почерпката е от мен Най-лесно ще е в Сф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 24 Февруари, 2019 Да сложиш хубаво масло че от него са ти меки гумите а ако не е по спецификация ще са ти слаби и фаровете . Сега сериозно или си въобразяваш или не е зацепена правилно .На тоя покойник не чакай да те удари витека в гърба . От къде си? 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #6 Отговорено 24 Февруари, 2019 Хаха, абе сигурно ми се иска повече да върви, ама чак толкова мудна не вярвам да е. Маслото го сменям на 8к. Да, карам я нс газ, но колата е поддържам както трябва, не щадя парите. Хубаво е да се погледне, май ще трябва да ходи при фена в Дупница 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 24 Февруари, 2019 (Редактирано) Мани не оди при фена ,виждал е хрв само в ютуб и на картинка. Най много ти намери още проблеми и да те е яд после. Редактирано 24 Февруари, 2019 от fenabg 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #8 Отговорено 24 Февруари, 2019 Хахаха викаш да не ме заболи главата още като ми съобщи че даже много върви за годините си хахаха 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове