Petrun4o 7 #1 Публикувано 22 Февруари, 2019 Здравейте! Прочетох някои теми и видях, че има хора, които са правили ремап на автомобилите си и, като цяло са доволни с повишена мощност и по-нисък разход на гориво. Та... разрових се в нета и видях няколко фирми: Madness, VRPerformance и Adler(където цената е 590лв. за тази манипулация). Та въпросът ми е дали някой знае цените в Madnessи и VRPerformance, и освен тях дали има някой човек, който си работи на частничко и е добър в това? ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sparky79 3 #2 Отговорено 22 Февруари, 2019 Здравейте.От ''VRPerformance '',където ми направиха ремап и премахнаха DPF съм много доволен.За цената трябва да им звъннете.При мен беше за физическо премахване на DPF,софтуерно и ремап преди 4 години.Всичко по колата работи,не пуши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VRPerformance 0 #3 Отговорено 9 Ноември, 2020 (Редактирано) Благодарим за отзива Редактирано 9 Ноември, 2020 от Pavel_Pavlov Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev_Sergei 5 #4 Отговорено 28 Май, 2021 На 22.02.2019 г. at 21:34, sparky79 написа: Здравейте.От ''VRPerformance '',където ми направиха ремап и премахнаха DPF съм много доволен.За цената трябва да им звъннете.При мен беше за физическо премахване на DPF,софтуерно и ремап преди 4 години.Всичко по колата работи,не пуши. Колега как се промени колата, освен, че не пуши? колко нютона извади? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #5 Отговорено 28 Май, 2021 При мене по спомен 440нм и 195кс. Колата не пуши ( на това държах най-много), свали разхода и доста се съживи мотора. Ремапа при един младеж в Плевен, който ме изненада приятно със своите знания и можене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata_73 6 #6 Отговорено 28 Май, 2021 Много доволен от Madness Пловдив. Премахване на DPF плюс ремап. Диностенда закова на 189 к.с. и 420 N-m. Няма грам пушек. Разхода не го усещам, явно е минимална разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #7 Отговорено 28 Май, 2021 (Редактирано) Off Topic Мдаа, чудесно име на фирмата...! Редактирано 28 Май, 2021 от dandilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 13 #8 Отговорено 30 Юни, 2021 Кажете точното масло което ползвате след рамапа. Другита седмица ще и правя на моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata_73 6 #9 Отговорено 1 Юли, 2021 BARDAHL XTC 5-30 C3-12 доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #10 Отговорено 1 Юли, 2021 Yacco 0W30 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове