hondaaccord06 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2019 Здравейте, Моля за насока как се разглабя част от таблото, за да сменя изгорялата крушка. Точно коя е, може да погледнете в прикачения файл (крушка на регулатора за температура на климатроника). Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #2 Отговорено 20 Февруари, 2019 Трябва да е диот там.това само Tokio може да ти каже. Иначе - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #3 Отговорено 20 Февруари, 2019 На централното табло са светодиоди, но на въпросното място може и да е крушка. Не съм сменял и не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #4 Отговорено 22 Февруари, 2019 А в този ред на мисли, ако някой диод умре от централното табло, каква ще е процедурата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #5 Отговорено 23 Февруари, 2019 Не познавам случай на умрял диод, обикновено надживяват колите. Не са претоварени като подсветката на телевизорите, за която имам сериозни подозрения, че умишлено е направена да гори скоро след гаранцията. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuryss 0 #6 Отговорено 26 Февруари, 2019 Днеска забелязах, че при мен се случи същото - само че за дясната. Не свети За съжаление май е прекалено много играчка да се смени... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaaccord06 0 #7 Отговорено 7 Март, 2019 (Редактирано) В overdrive и бултрако искат 100тина лева за смяната, защото е доста разглобяване. Редактирано 7 Март, 2019 от hondaaccord06 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове