marin3dbg 1 #1 Публикувано 11 Февруари, 2019 Няколко приятели изгоряха с откраднати катализатори. Почнах да се замислям, че няма да мога да се спася и аз. Та въпроса ми е може ли да се кара после без да слагаш. Знам че дизелите ги кръщават неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 31 Януари, 2023 На Акорд 7 катализатора е отдолу под колата и лесно се краде, заедно с двете ламбда сонди (лично потърпевш). Видях, че на Акорд 8 вече е при двигателя, отпред, вертикално. Къде се намира на Сивик 9 бензиновите модели? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #3 Отговорено 1 Февруари, 2023 Ей, докъде стигнахме. Вместо да се вдигнем и да ги натиснем да приемат закон за произход на тази част (ако стане като верифицирането на лекарствата в електронна платформа) ще спрат кражбите. Или да принудят застрахователните компании да признават и изплащат такива кражби- самите те ще предложат законови промени . И аз съм с бензинов двигател. Направил съм метална защита ,която евентуално да ги откаже да губят време. Възмущава ме мисленето ни. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 1 Февруари, 2023 преди 59 минути, pet71 написа: Ей, докъде стигнахме. При мен беше в Англия, вероятно румънски/български бригади... Застраховките там 90% са пълни, защото разликата с "Гр. отговорност" е малка... Застрахователят я призна, ама искаше да скрапира колата, защото взимат цени от официалния дилър, а конструкцията на Акорд 7 е такава, че отрязването на катализатора, унищожава цялата и трябва да се смени от А до Я... Е, не ми се разправяше и ми платиха колата и отиде на търг..., гледам, че вече е регистрирана... Някой я е купил евтино, поправил и минал год. преглед... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #5 Отговорено 1 Февруари, 2023 Не съм се интересувал застрахователите в БГ дали признават и изплащат кражба. По скоро , не . Струва ми се толкова лесно справянето с този проблем , но ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове