Jump to content

marin3dbg

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About marin3dbg

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, каква е разликата между двигателите R18 A1 I R18A2 на осма серия?
 2. Опс, да добавя нямам ГИ .
 3. Здравейте, бензина ми свърши и светна резервата. След 20 км заредих за 20 лв бен 95 . Но продължи да ми свети. После налях още за 10 лв пак ми свети. Днес за работа сложих пак 10 лв и пак свети. Колкото и да лъжат тия от бензиностанциите чак пък толкова много ме съмнява. Колата е сивик 1.4 и принципно ми гори 5.8- 6 в града минал съм най много 50 км от първо зареждане.Принципно с 20 лв карам цяла седмица около 140 км средно . Някой идея какво става ?
 4. Няколко приятели изгоряха с откраднати катализатори. Почнах да се замислям, че няма да мога да се спася и аз. Та въпроса ми е може ли да се кара после без да слагаш. Знам че дизелите ги кръщават неща.
 5. Сигурни ли са тия хлабини, намерих ги същите за стария двигател не съм сигурен за този. Тия данни сигурни ли саМоже и ако някой знае да колко е хлабината на 1.4 бензин двигателя да пише.
 6. Може и ако някой знае да колко е хлабината на 1.4 бензин двигателя да пише.
 7. Здравейте, търся service (repair) manual за Хонда Сивик 9 та генерация, бензин. Интересува ме по точно упътване за реглаж на кобилиците на клапаните.Може и да е на английски.
 8. marin3dbg

  Г.И

  И аз да попитам, как се усеща че има нужда от реглаж? Чукат ли или има някаква друга особенност? На мен от Бултрако техник ми каза да не слагам газ защото за газта реглажа бил на 25 000, клапаните били тънки и прегаряли , и т.н. Иначе и аз се чудя за газ.
 9. Здравейте , на всички скачам с удоволствие и аз в групата
 10. До, DTEC -благодаря, много :).
 11. До колегата , DTEC . Може ли пак да актуализира линка за ръководството на бг . Благодаря предварително.
×