Jump to content

Civic 9

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Civic 9

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, насочил съм се към този модел навигация https://s.click.aliexpress.com/e/cUi5JuD2 , някой от вас има ли мнение по този въпрос?
  2. Мерси за инфото, намерих едни момчета в Лозенец, в петък ще карам колата да и сложат, блутута, има изход за usb, sd, sux, фабричния usb изход не бачка, дава error usb,. Цялата манипулация + устройството и монтажа 200 лв. После ще кажа как е.
  3. В Софи кой може да свърши работа?
  4. Здравейте, намерих ги, но не е от бушоните, може ли да е от бутоните, или са изгоряли реотаните на седалките?
  5. Може ли снимка, когато е удобно
  6. Колега къде са тия бушони? Има едни под капака но не са те, другия отсек къде да го търся?
  7. Здравейте, закупихме сивик 9 2012 г,. в последствие видях, че не функционира подгрева на седалките. Моля някой който е имал подобен проблем да даде малко повече инфо какво може да се направи по въпроса. Лек ден.
  8. Здравейте, наскоро закупихме Сивик 9 та генерация, няма опция за разговори с блутут, какво ще ми препоръчате, гледам някакви опции в алито, но са за кола до 2011,нашата е 2012-2013,искам да мога да синхронизирам и телефона за да мога да говоря и да чувам разговора на комонките+микрофон. Качвам и примерна снимка. Мерси предварително.
  9. Здравейте, към какво ще ме насочите за хонда сивик 9та ген.,питам за блутут система +опция за разговори от телефона, кой модел, гледам, че в алито има но са до 2011,колата е 2012-2013?
  10. Здравейте как се изкарва моментния разход, не ми излиза от менюто?
×
×
  • Създай нов...