Slavko 36 #1 Публикувано 31 Януари, 2019 Здравейте От няколко дена се чува просфирване наремъка сутрин при палене.Предполагам ремъка е за смяна.Прочетох че при някои модели могат да се сменят лагерите на паразитната ролка и на оптегача. А пропуснах колата е ЦРВ 3 2008 2.0 бензин R20A2.Въпроса ми е на нашите модели дали мога да се сменят само лагерите и ако някой е сменял да сподели какъв размер са/номер/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #2 Отговорено 1 Юни, 2019 Аз се интересувам колко трябва да е натегнат пистовия ремък на дизел 2.2 CTDI. Доколкото знам трябва да има малък луфт +- 5 мм. Моя е много опънат и няма такъв луфт, но не знам как трябва да е на коли от тези години. Освен това е доста по-солиден от на досегашните ми коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #3 Отговорено 1 Юни, 2019 Ето ви едно ръководство ще отговори на много въпроси по подръжката. https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #4 Отговорено 2 Юни, 2019 Преди 5 часа, Bizzito написа: Аз се интересувам колко трябва да е натегнат пистовия ремък на дизел 2.2 CTDI... Има си доста здрава пружина на ролковия обтегач, който си опъва и регулира ремъка , колкото му е необходимо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове