Damasko 5 #1 Публикувано 20 Януари, 2019 Здравейте. Колата е Civic 2007 2.2 CTDI. Когато фаровете са пуснати всичко по колата работи, стойността на зареждане е 14.2.Когато се изключат фаровете, светва лампата за акумулатора и изписва Check system.Генератора е свален , ревизиран изцяло и монтиран отново. Колата обиколи 5 сервиза , навсякъде казват че всичко е наред, но не знаят защо светва чека. Имам познат с подобен проблем със същата кола , само че при него Checka светва от време на време. Това ме навежда на мисълта че може би е проблем на модела и моля някой ако знае как да ги оправим да сподели.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #2 Отговорено 21 Януари, 2019 Първата стъпка е да се разбере кода на грешката като колата се закачи на диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #3 Отговорено 21 Януари, 2019 Преди 2 часа, rusen4e написа: Първата стъпка е да се разбере кода на грешката като колата се закачи на диагностика. Няма грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 21 Януари, 2019 Няма записана грешка - ок. А вързвана ли е към диагностика за живи данни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #5 Отговорено 21 Януари, 2019 (Редактирано) Ами това не знам, автомобила ходи в Хонда сервиз Стара Загора , Bosch и 3 още по препоръка. Винаги я закачаха и винаги отговора беше всичко е окей , но не знаем защо свети check system ... Редактирано 21 Януари, 2019 от Damasko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #6 Отговорено 21 Януари, 2019 Провери масата към купето. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове