Petargazdov89 4 #1 Публикувано 20 Януари, 2019 Здравейте отново съм в проблеми и се надявам някой да ми помогне относно моята Хондичка Та на кратко : Всяка сутрин след първи старт колата си държи по високите обороти и след минути си утихва двигателя до толкова че да ти е кеф минминалата сутрин това с утихването не се случи има и вибрации и е доста шумен работата на двигателя е всякаш като думкане или нещо детонационно ... закачахме на комп няма грешки дюзи показва в добри стойности ...другото което е показа на диагностиката че има високо количество вода в горивния филтър .... в горивото винаги слагам BDC и зареждам хубаво гориво ... при подаване на газ все едно стърже и няма много сила ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #2 Отговорено 20 Януари, 2019 Quote другото което е показа на диагностиката че има високо количество вода в горивния филтър Смени го този филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #3 Отговорено 20 Януари, 2019 Утре това ще направя .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #4 Отговорено 20 Януари, 2019 Днес при каране до бензиностанцията при отваряне на капачката на резервоара исъска стабилно като вакум и лек дим... до сега не е било така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 20 Януари, 2019 Жадна е била Всичко е на ред, нормално е да изсъска, но за дим... не съм виждал. И как излезна дим след като съскането е от вакуум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #6 Отговорено 20 Януари, 2019 Може да по топъл въздух ....но определено се чу стабилната друг майстор чу двигателя как работи и ми каза че имало два варианта или дюзите да не са в рвд или растегната верига и да пробеня газораспределението и от там да идва тая шумна и думтяща работа на двигателя ... маслото е между минимума и максимума ... растегната верига ако е нямаше ли да проличи по рано понеже това става след огасяне и престой на колата за една вечер и на сутринта бау .... думти и не стихва ....в града читави майстори за Японки нямаме ... ако някой ме посъветва нещо ще съм му благодарен ....до преди да стане този проблем с колата ми пълнеше душата всеки ден като си я карах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #7 Отговорено 20 Януари, 2019 Сигурен ли си в горивото което зареждаш? Както описваш симптомите ми прилича на бензин в нафтата. Историята познава и такива случаи. Отвори си капачката на резервоара и по мириса сам може да усетиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #8 Отговорено 20 Януари, 2019 На едно място си зареждам и момчетата ме познават не съм имал проблем с зареждането а и имам навика да гледам винаги кой пистолет хваща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове