трендо 0 #1 Публикувано 19 Януари, 2019 Привет на всички.Моля насочете ме какъв газовинжекцион да монтирам на Honda CR V 2008година 3 генерация 2.0petroл ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 19 Януари, 2019 Ако караш по 6-10 хил на година ефтино издържат толкова 40-50хил.Ако караш по 30-50хил хубаво и скъпо с 5 год и 150хил км гаранция Романо ,Ловато и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #3 Отговорено 24 Януари, 2019 На 19.01.2019 г. at 16:06, трендо написа: Привет на всички.Моля насочете ме какъв газовинжекцион да монтирам на Honda CR V 2008година 3 генерация 2.0petroл ? Honda e доста капризна на газ, ако зависи от мен само хубава и скъпа уредба, от рода на BRC, LANDI RENZO, MegaJet и Tartarini Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #4 Отговорено 24 Януари, 2019 (Редактирано) Аз съм с BRC с довпръскване на бензин (без монтирана система за мазане на клапаните) на същия модел автомобил.До момента за година и малко - 30 000км. без никакви проблеми, само смяна на филтри. Редактирано 24 Януари, 2019 от katri71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veselin Dinkov 3 #5 Отговорено 29 Януари, 2019 Аз съм с течна фаза Liquid Si by Vialle. за 12000 км, до сега абсолютно никакви проблеми. Минуса е първоначалната цена, но колата е една идея по динамична от колкото на бензин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cocoride 0 #6 Отговорено 28 Март, 2019 Някой с впечатления от Bardolini B4? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #7 Отговорено 28 Март, 2019 преди 2 минути, Cocoride написа: Някой с впечатления от Bardolini B4? Монтирал съм такова на CRV-3,става но не го препоръчвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vorpatril 25 #8 Отговорено 28 Март, 2019 Здравейте, Споделям Ви лични впечатления по темата. С газова уредба Романо съм, монтирана при колегата Иво Ленков, подвизаващ се във форума. Сервизът му е в Надежда (Каравелгаз), цената е 1350 лв. Повече информация - от самия него. Мастър Бранко (Markoni) има лаборатория в Русе, но е далечко (ако е фактор за Вас). Негови координати можеш да намериш в нета, както и тук някъде (Markoni's Garage). В Своге не ми е известно да има специалисти, но предполагам сте проучил. Аз съм с "американския" двигател, 2.4. При все, принципът ми е винаги е бил, че евтиното излиза скъпо, съответно, не съм се скъпил за газовата и монтирах Романо-то при г-н Ленков (освен репутацията му, определящо беше и това, че ми е на 5 мин. от вкъщи). Моят съвет в случая е да се "вкарат" повечко пари в добра уредба. Успех! Д. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове