w630i 7 #1 Публикувано 10 Януари, 2019 Налага ми се да сменям вътрешни карета на Хонда Црв, 2004г., бензин, 150 коня, двигател К20A4. Предлагат ми марка Febest и Yoshida. Коя марка карета да избера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #2 Отговорено 10 Януари, 2019 От двете, мисля, по добре е фебест, а най добре е да се изръсиш повечко пари за оригинални. Имам познат дето три чифта карета сменява и накрая си купи оригинални, в рамките на една година. С ОЕМските колата заспа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rambisimos 3 #3 Отговорено 17 Април, 2019 (Редактирано) Колега а твоят познат само вътрешните карета ли смени или цялата полуоска с ОЕМска? Както и какви бяха симптомите му за смяна на вътрешните карета? Редактирано 17 Април, 2019 от dindin Предходно мнение не се цитира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #4 Отговорено 18 Април, 2019 (Редактирано) До колкото знам само каретата, а за симптоми.... не сме говорили. Той е в Англия, говорихме по телефона, но сподели, че три пъти е сменял карета на други фирми и не е бил доволен, накрая(цитирам) се е укротила, с ОЕМски,каквото и да значи това.😎 Редактирано 18 Април, 2019 от zmiata29 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 17 Май, 2019 На мен ми препоръчаха рециклиране на оригиналните... Нямало не-оригинални, които да са гарантирано ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #6 Отговорено 24 Август, 2020 Колега, Restless, къде ти рециклираха каретата, на каква цена и доволен ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове