Yanko Stoyanov 0 #1 Публикувано 11 Декември, 2018 Здравейте. Някои сменял ли е дирекция на Хонда Акорд 2006г. 2.2 дизел . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 12 Декември, 2018 (Редактирано) Аз съм сменял мястото на волана на три коли. Не са Акорд, но пак са японски. Филма е толкова голям, че те съветвам по-добре да продадеш "деснячката" и да си вземеш кола с ляв волан. Ще ти нахвърлям набързо някои от нещата, които трябва да се сменят: Рейката, педалите, магарето, таблото заедно с пасажерския еърбег, радиаторите на парното и климатроника в купето заедно с прилежащите им пластмаси и тръби, ламарината намираща се между купето и двигателя, помпите на съединителя и спирачката заедно с тръбите, механизма на чистачките, стойките на страничните огледала с които са захванати за вратите, корите на предните врати, лоста за ръчната спирачка + пластмасите около него + пластмасите вляво и вдясно под таблото... със сигурност има и още неща, които трябва да се сменят, но за тези се сещам в момента, отделно 1500 лв труд (толкова ми взеха на мен) + не по-малко от месец в бокса. Лично аз минах тази процедура 3 пъти, защото колите, на които обръщах волана нямаше произведени с ляв волан, но за Акорд не знам дали си заслужава да влизаш в този филм... П.П. Всичко гореописано е осъществимо, но манипулирането на номера на рамата може да ти създаде най-големия проблем. Редактирано 12 Декември, 2018 от Tokio 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 13 Декември, 2018 Преди 9 часа, Tokio написа: Аз съм сменял мястото на волана на три коли. П.П. Всичко гореописано е осъществимо, но манипулирането на номера на рамата може да ти създаде най-големия проблем. Тъй като аз съм сменял на повече, включително и на твоите 3, да вметна само, че ако при Акорда номерът на рамата не е на предния фиревал, няма нужда от манипулиране . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #4 Отговорено 13 Декември, 2018 Точно на щита е номерът на рамата на 7-цата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове