Prodanov 0 #1 Публикувано 3 Декември, 2018 Здравейте имам нужда от помощ тъй као в магазина на Хонда ми обявиха непосилна сума за авточасти, моля помогнете от къде мога да купя тези части на достъпни цени: преден, ляв и десен тампон за стабилизиращата щанга предна лява и дясна биалетка задна лява и дясна биалитка вътрешен ляв и десен накрайник външен ляв и десен накрайник накладки предни накладки задни масло хидравлика Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 4 Декември, 2018 Предвид, че частите не са кой знае колко обемни или тежки, препоръчвам поръчките на оригинални части от Щатите на колегите от форума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qnkomu 33 #3 Отговорено 14 Май, 2019 Колега Prodanov, аз имам Хонда Pilot 2009. Частите си ги поръчах от Euro 07 и пристигнаха за 10 дни. Всичко оригинално от US. Смених - ангренажен ремък, водна помпа, хидравличен обтегач, пистов ремък, филтри и дясна задна щанга (щангата на задния мост). Цените са повече от поносими. Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 14 Май, 2019 Може ли ориентировъчни цени за закупените и дали са след някаква отстъпка? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qnkomu 33 #5 Отговорено 15 Май, 2019 Задна щанга (която е към задния мост и носача) - 52.00 лв. Мисля, че е съвсем поносимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове