galin_k 173 #1 Публикувано 16 Ноември, 2018 Здравейте колеги, някой дали е оправял пръскалката на задното стъкло? При мен въобще не пръска, пробвах да я почистя с топлийка но без успех. Второто нещо е че ми липсва едната от металните пластинки за въженцето на багажната кора и не мога да намеря заместител. Някой дали има такава? Благодаря много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #2 Отговорено 16 Ноември, 2018 Здрасти колега, За пръскалката ти препоръчвам да я свалиш и да отидеш на някоя бензиностанция на която има компресор. Идеята ми е да я пръснеш от вън на вътре с компресора за да се изчисти от боклуци, дано да помогне. А за металните пластинки си измисли някакъв заместител, или от морга потърси, но малко ме съмнява да намериш от морга. Моите метални пластинки спрях да ги ползвам точно по тази причина - притеснявам се че ще се изгубят а и като кората е вързана за тях само подскача и изпада. Дръпнах въженцата на кората надолу към багажника и сега си е супер. Имам 2 реда багажник. Поздрави, Илиян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #3 Отговорено 16 Ноември, 2018 Благодаря за съвета. Само не разбрах за пръскалката, може да се свали само главата така ли? За плястинките, търсих какво ли не, но най добре ще е да се пробие дупчица в ламарината на багажната врата и да се промуши кикичка, че да не ходи.. Но няма да е лесна операция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanvo 18 #4 Отговорено 17 Ноември, 2018 Здравей,колега! Трябва да извадиш кората на петата врата. Ще видиш маркучето,което отива до пръскалката. Има нещо,като снадка. Снадката е възвратно клапанче-съчмичка,предотвратяваща изпразването на маркучето. Разкачи маркучетата,дай на контакт и пусни помпичката. От черното маркуче трябва да хвърля силно. Разгледай клапанчето и се помъчи да го изчистиш. На 90% проблема е там. Ето снимка. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #5 Отговорено 17 Ноември, 2018 Супер яката инфо! Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_69 1 #6 Отговорено 17 Ноември, 2018 Здравей, колега! Ако пръска от маркучето, значи магистралата ти е добре и проблемът е в конзолата, с която се закрепва рамото на чистачката към стъклото. Самата конзола се разглобява на части и след като я разглобиш ще видиш "Г" образно силиконово маркуче, в което вероятно е проблема, защото се запушва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #7 Отговорено 17 Ноември, 2018 Да надявам се че е от конзолата, ще я разглобя да погледна какво може да се направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове