Jump to content

Ivaylo_69

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Ivaylo_69

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HR-V D16W1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! Аз имам Харви автомат от май 2018г. Много съм доволен. Какво от това, че маслото на вариатора е скъпо. Удоволствието да го караш е голямо. Прекрасен автомобил за града и къси разстояния. Който си кипи Харви - автомат ще се наслади на практичността му. Колега Самурай, на позиция "L" се движи само на първа скорост, а като превключиш в движение действа като спирачка.
  2. Да, благодаря! Ще се възползвам от предимството, че съм от Русе.
  3. Здравейте, имам напукани три тампона на двигателя и ще трябва да ги сменя. Някой има ли опит в това начинание, вероятно има особенности някакви? Споделете, ако сте се сблъсквали с нужда от такъв ремонт.
  4. Здравей, колега! Ако пръска от маркучето, значи магистралата ти е добре и проблемът е в конзолата, с която се закрепва рамото на чистачката към стъклото. Самата конзола се разглобява на части и след като я разглобиш ще видиш "Г" образно силиконово маркуче, в което вероятно е проблема, защото се запушва.
  5. И все пак, какви са симптомите за необходимост от регулиране на клапаните?
  6. Благодаря на всички! Ще регулирам клапаните, т.к. предишния собственик не го е правил, а е изминал около 30 000 км. на газ за три години. Изтеглих си ръководството на руски и прехвърлих някои теми. За всеки случай обаче реших да питам. Благодаря отново на всички, които се отзовахте.
  7. Здравейте! Аз съм нов собственик на т.нар. "Харви" D16W1, произведено в края на 2000г. Използвам темата, т.к. ме интересува какви са симптомите, при които е показателно, че е необходимо извършване на регулировка на клапаните, вследствие карането на газ. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...