ivelin71 0 #1 Публикувано 15 Ноември, 2018 Привет на всички.Имам желание да закупя хонда CRV,бюджета ми е около 10000лв.Предпочитам бензин и да сложа газ.Ако на някой му се занимава,бих бил благодарен да ми даде малко информация-как се държи автомобила на газ,евентуален разход и т.н.Няма да откажа мнение и за дизел.Уточнявам-не съм карал джипове досега,нито автоматик.Автомобилите ми са били на газ/бензин и на дизел.Предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #2 Отговорено 15 Ноември, 2018 Джип е силно казано за CRV, колега. Аз карам дизелова такава. При дизеловите е малко по- скъпо обслужването. Иначе си върви добре и е икономична колата( ако не ти тежи крака). За година и половина експлоатация само масла и филтри съм сменял. Доволен съм от колицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 15 Ноември, 2018 Ивелине кажи за какво ще се ползва колата и какви очаквания имаш.Какво си карал досега? Информация за модела има доста ,както тук ,така и в милионите ревюта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin71 0 #4 Отговорено 16 Ноември, 2018 Карам рено сценик,2005,дизел,1.9 dci,120 к.с.Изминавам около 15000 км годишно.Толкова ще навъртам и с следващия автомобил,кара се целогодишно.Карам и около 5000 с един стар форд ескорт-газ бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 16 Ноември, 2018 Здравей, прегледай какво има писано тук: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin71 0 #6 Отговорено 16 Ноември, 2018 Ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #7 Отговорено 16 Ноември, 2018 (Редактирано) Каквато и икономия да ти даде на дизел пак излиза по-евтино но газ.При монтиране на читаво газово от познати марки,не сборна формация колата се държи едно към едно на бензин и газ, моята препоръка е Романо газова уредба моята сложена от Markony. Редактирано 16 Ноември, 2018 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin71 0 #8 Отговорено 16 Ноември, 2018 Благодаря на всички,прочетох почти всичко за избора на CRV.Остава да открия и читав екземпляр .Отново благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #9 Отговорено 16 Ноември, 2018 Да ,на газ е препоръчително да бъде джипката. При твоя пробек, дори задължително .Успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове