krasimir_01 84 #1 Публикувано 12 Ноември, 2018 (Редактирано) Здравейте, скоро при смяна на горивен филтър ми направи впечатление че тази част от снимката е изолиран вакума. 1.Въпрос : За какво служи? 2. Защо някой го е изолирал ? 3. Има ли проблем да карам така или трябва да се оправи нещо и тази изолирана част да се включи отново? Благодаря за отговорите! п.п. Натъкнах се на доста нередности по моята кола явно някой пишман майстор е пипал по нея другите ги отстраних и оправих но това не знам какво е а и съм нов с дизелите и сега се уча извинявам се за неясния въпрос. Редактирано 12 Ноември, 2018 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #2 Отговорено 12 Ноември, 2018 Това ми прилича на вакуума за АГР клапана. Изключили са го доста левашки предполагам защото е имало проблеми. АГР е системата за регенерация на изгорелите газове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #3 Отговорено 12 Ноември, 2018 сигурно нямаш и ДПФ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 12 Ноември, 2018 На външен вид има ама какво има вътре не знам. Ще я водя на специалист да я погледне аз не смея да пипам. На таблото ми излиза индикация за ДПФ и като запаля изчезва, колата върви добре и отзад като дам повече газ не пуши и да изкарва черни кълбета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #5 Отговорено 12 Ноември, 2018 да ти кажа ако нямаш ДПФ - трябва да черпиш, не че филтъра е лош, просто нашата фалшива нафта му вижда сметката за 20к. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #6 Отговорено 12 Ноември, 2018 Преди 4 часа, Радо82 написа: да ти кажа ако нямаш ДПФ - трябва да черпиш, не че филтъра е лош, просто нашата фалшива нафта му вижда сметката за 20к. Точно така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове