saiman1122 2 #1 Публикувано 4 Ноември, 2018 Привет на всички, Имам много дразнещ и не разрешим до момента проблем с въпросния датчик. Изписва ми грешка P0325 която означава проблем с окабеляването на датчика. Сменил съм датчика с нов, пуснах нов физически кабел между буксата и компютъра запоен е малко след буксата на датчика и преди буксата на компютъра. Пръсках и с контактен спрей буксата на компютъра, уви без резултат. Странното е, че при каране в градски условия чек лампата гасне. В момента когато изляза извън градско и моментално светва. Колата на моменти губи мощност и става доста мудна. Тея дни мисля пак да отида на диагностика и да видя дали нямам някоя друга грешка. Моля някой който е имал подобни проблеми и ги разрешил да пише. Колата е Стрийм автомат. Благодаря предварително. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hamaka2803 0 #2 Отговорено 8 Ноември, 2018 Здравей колега и аз имам такъв проблем с този датчик, но такива процедури не съм правил. Поръчал съм един от Алиекспрес и го чакам към края на месеца, та да видим какво ще стане. Ще следя темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saiman1122 2 #3 Отговорено 9 Ноември, 2018 Привет hamaka2803 Можеш да провериш дали ти работи датчика с волт метър. Има клипове в Интернет. Дано си решиш проблема със смяната на датчика само. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kuzmich 0 #4 Отговорено 28 Септември, 2019 Здравей Saiman 1122 и аз имам същия проблем само че чека свети почти винаги м/у 2000 и 3000 оборота. Би ли ми казал какъв е цвета на кабела на компа и на коя букса е /става дума за детонац.датчик/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qwertyk 2 #5 Отговорено 3 Януари, 2021 Колеги оправите ли си проблема ? И на мен ми свети въпросния датчик, двигател F18B2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yozko 4 #6 Отговорено 16 Януари, 2021 И аз да се включа. И при мен днес светна P0325. Някой да е оправил този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 17 Януари, 2021 Ами сменяш датчика. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drun 17 #8 Отговорено 23 Февруари, 2021 5$ от Али-експреса, само да имаш търпение за доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове