didich 94 #1 Публикувано 21 Октомври, 2018 Здравейте колеги, от скоро имам 6-та хеч с Д14А3 и искам да питам няколко неща, надявам се да ударите по едно рамо за да ги реша. 1. Разбрах, че оригинално подлакътника бил рядкост и трудно се намира, от друг модел хонда става ли без много преправяне за да знам какво да търся. 2. Колата е с ръчно отваряне и затваряне на прозорците, голяма ли е драмата да мина на ел. стъкла и какво ми трябва - кори, механизъм, а кабел за захранване трябва ли да се пуска ?? 3. Някъде из обявите видях монтирани предни седалки от 8-ма генерация, стават ли без преправяне и общо взето какво друго става като салон в тази кола, нещо което е по удобно и широко от стоковите седалки. 4. Странични огледала стават ли от друг модел или трябва само от 6-та да търся, че дясното е счупено и искам да го подменя, и двете са с ръчно регулиране. Благодаря предварително за отговорите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didich 94 #2 Отговорено 22 Октомври, 2018 Никой ли не се е заигравал с тия неща колеги ??? са ше трябва аз да откривам топлата вода сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #3 Отговорено 23 Октомври, 2018 (Редактирано) За всеки един от въпросите ти има отговор във форума, не ми се говори наизуст за да не те подведа, а и не ми се търси вместо теб. Има си търсачка ПП. Седалки, подлакътник, огледала, ел. стъкла, тази кола подарък ли ти е или ти си я избра? Редактирано 23 Октомври, 2018 от teodor_tsonev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 23 Октомври, 2018 Да, бе. То нищо не ти харесва, пък си я взел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didich 94 #5 Отговорено 23 Октомври, 2018 Не ми е подарък сам си я купих, но като една 20 годишна кола има свойте забележки, счупено дясно огледало, няма подлакътник, както и няма ел стъкла, последните 2 неща искам да подобря, седалките също не са най удобните в които съм сядал, купих я заради ниския разход и данъци за да ми излиза по евтин превоза до работа и обратно. Благодаря, че се включихте ще пробвам с търсачката, моля модераторите на раздела да изтрият темата, няма да е полезна на никой. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове