JAZZA 1.4 10 #1 Posted October 7, 2018 Здравейте, значи искам да попитам как може да си включа парното на топло без да ми се пуска преди това климатика АC.като писна вентилатора климатика сам ми се пуска.Мерси Share this post Link to post Share on other sites
pepur 176 #2 Posted October 7, 2018 Натискате един път Ас и ще изгасне зелената светлина .Тогава ползвате без компресор. 1 Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #3 Posted October 8, 2018 Мисълта ми е дали мога да използвам без компресор без да натискам всеки път AC 1 Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #4 Posted October 14, 2018 И да попитам, какъв е смисъл да се включва компресора след като пускам вентилатора на топло? Ще започне ли да духа топло веднага като запаля колата, или няма как да духа топло преди да загрее двигателя? Share this post Link to post Share on other sites
Wyvern 382 #5 Posted October 14, 2018 Е от къде ще дойде топлото като антифриза е студен Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #6 Posted October 14, 2018 Защо тогава се включва това АС всеки път като пусна вентилатора? Share this post Link to post Share on other sites
Wyvern 382 #7 Posted October 15, 2018 АС би трябвало да се вкючва само ако позицията на клапите е да духат на предното стъкло. При всички други положения не би трябвало да се включва. Направено е с цел, ако ти е изпотено предното стъкло с помощта на климатика за изсъхне по-бързо. Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #8 Posted October 26, 2018 Да, колега ама се включва и когато не е нагласено само в предното стъкло.И затова питам Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #9 Posted October 27, 2018 А и да попитам за какво е това казанче и течността в него? Мерси Share this post Link to post Share on other sites
RustyGun 6 #10 Posted October 27, 2018 Спирачната течност. Написано е на капачката отгоре. Share this post Link to post Share on other sites
shusholina 0 #11 Posted November 1, 2018 При гасене на двигателя не трябва да изключвате парното от копчето . Така при следващо палене си стои на последна позиция която е нагласена Share this post Link to post Share on other sites
JAZZA 1.4 10 #12 Posted November 1, 2018 Значи е нормално това при джазките.Добре благодаря ще го държа постоянно включено.A щом малкото казанче е със сперачна течност, голямото с какво е? Share this post Link to post Share on other sites
tony® 102 #13 Posted November 1, 2018 Малкото е за съединителя,голямото за спирачките. Share this post Link to post Share on other sites