Kissman 4 #1 Публикувано 23 Септември, 2018 Здравейте колеги,някой има ли идея откъде да намеря такъв модул ,скъп ли е нов или да търся втора употреба,защото моя дефектира и ми направи проблем с източване на тока от акумулатора,докато разберем, че е от него смених един акумулатор за нула време,затова го махнах,снимал съм го.Има ли смисъл да търся въобще,някой ползва ли тази екстра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 23 Септември, 2018 Екстрата е готина, ползвах я преди да мина точно по твоя път. Сега стои изключен. Изпробвах няколко начина за ремонт, временни решения са само. Посъветваха ме да сменя чипа, но не съм се занимавал, че в той вътре се отлепял. Не те съветвам да търсиш втора употреба, всичките рано или късно дефектират. Нов е цифра, заместител не знам да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #3 Отговорено 23 Септември, 2018 Моят съм го сменял, вече не помня дали само веднъж или два пъти. Ползвам го наистина много и ако се наложи пак бих го сменил. Нов е 2000€ , затова съм го взимал втора употреба. Винаги има и алтернатива.... parrot ck3100 e добър и евтин вариант, но няма да ти работят бутоните на волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #4 Отговорено 24 Септември, 2018 И при мен стана така и също е изключен и не го ползвам. Тоя модул е "ахилесова пета" на модела иии -майната му, рядко ми звънят докато шофирам, а аз отлагам за по-удобен момент. Но ако житие / битието ти е свързано с телефона, модулът си е добра екстра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #5 Отговорено 24 Септември, 2018 Благодаря за отговорите.Шокиран съм от цената...2000 € разбира се,че няма да дам при положение,че рядко ползвам телефон с колата.Другито,което ме изненада е,че явно често дефектират щом се сменят периодично...странно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #6 Отговорено 24 Септември, 2018 Да, доста голям процент от тези модули дават проблеми, но пък те са си на над 10години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #7 Отговорено 24 Септември, 2018 Да, доста хора сме ги шунтирали. Освен че са на дузина години, по незнайни причини са мейдвани от мексиканските лепероси с поялници от кубинската инвазия. :) Пълен резил :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове