nunezz 22 #1 Публикувано 11 Септември, 2018 Здравейте, колеги. Понеже моето беше счупено, днес си намерих друго и го смених. Новото също е от англичанка, но има нещо нередно. Когато си го нагласям, в най-лява позиция и се виждат вратите почти целите, в смисъл нещо много навътре гледа.... някакви идеи? Благодаря предварително. Колата е англичанка преди фейса. И да уточня, че не ми се разглабя огледалото, защото счупих едно вече.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 11 Септември, 2018 Притисни го внимателна на където ти трябва леко, самото стъкло, и ще се нагоди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 11 Септември, 2018 (Редактирано) Не става, пробвах. Просто няма накъде да ходи повече, а ми трябва още... Мисля, че цялото огледало е по-прибрано, ама като го отвора навън лекичко и не става, връща се обратно. Този заключващ механизъм регулира ли се някак си ? Редактирано 11 Септември, 2018 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 11 Септември, 2018 Извинявам се, че пиша пак след мен си.. поне ако знаете начин да сваля само огледалото, в смисъл стъклото? Също ще свърши работа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 11 Септември, 2018 Огледалото е от десен волан. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #6 Отговорено 11 Септември, 2018 (Редактирано) И не може да се регулира ли ? Вътре има 2 пластмаски с резби.. не се ли регулират ? Едит: Ако взема само стъклото ще стане ли на моето си? Все още го пазя... и как се сваля ? Редактирано 11 Септември, 2018 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #7 Отговорено 12 Септември, 2018 Само като коментар - когато моята беше пълно автокаско ми сложиха от Ровър - на външен вид е малко по друго но няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #8 Отговорено 13 Септември, 2018 Проблема е решен. Взех стъклото от това с десен волан и го сложих на моето. Разликата между огледалата е в стойката, дето се закача за вратата, също и заключващият механизъм, така, че не си правете труда да се пробвате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове