slivkata 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2018 Здравейте хора сигурно е питано до сега но не мога да намеря . Искам едно съветче за горивния филтър, сега погледнах под капака и видях , че филтъра е MANN-FILTER WK 853/16 . Та въпроса ми е със същия филтър ли да го сменя или със BOSCH . благодаря предварително :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 6 Септември, 2018 За дизела – оригинален само, за да нямаш проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slivkata 0 #3 Отговорено 6 Септември, 2018 (Редактирано) а оргинален какво ще рече MANN-FILTER WK 853/16 ли . защото незнам преди това дали не е бил сменян Редактирано 6 Септември, 2018 от slivkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 6 Септември, 2018 За преди фейслифта ето, макар, че не е ясно дали за него питате: Не знам как търсите....., написах в търсачката "горивен филтър" и излизат няколко страници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 7 Септември, 2018 филтрите са различни според това дали е модела преди или след фейслифта!!! За преди фейса аз бих сложил нищо друго освен Bosch 045090... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stosto 17 #6 Отговорено 11 Септември, 2018 Не е от толкова голямо значение каква марка е филтърът. По-важното е да се сменя всяка година, защото с тези горива се задръстват бързо филтрите. От опит го казвам, защото колата ми е влизала в авариен режим, точно заради запушен филтър. По отношение на марката на филтъра нещата малко се преекспонират и доста хора пишат, че трябва да се слага само Бош, но това не е абсолютно вярно, защото точно с филтър на Бош съм имал проблем и след като го смених с друга марка, нещата се оправиха. Още повече, вече продуктите на Бош ги правят къде ли не и няма никаква гаранция, дали филтрите ще са читави, защото съм виждал на един филтър да пише, че е правен в Испания, а на друг в България. Дано съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове